- Член од
- 22 јануари 2016
- Мислења
- 124
- Поени од реакции
- 61
Абе за нигде се !
Јас се скарав со нив уште многу одамна

Јас се скарав со нив уште многу одамна

Пробав и така,но неможи.Промена на тарифен модел од Vip припејд кон Оне припејд се прави преку бесплатен СМС на бројот 14712 со текст TM Dzabest (за ЏаБест тарифен модел) или со текст TM MP (за Мобиле при-пејд тарифен модел).
Мене ми вика Добредојде на Џабест[DOUBLEPOST=1464357294][/DOUBLEPOST]Сега интернет ако сакам на Џабест да активирам неделен на кој број треба и колку пари за 300 MBПробав и така,но неможи.
"Pocituvani, baranata promena na tarifniot model ne e dostapna."
Не ми работи незнам зошто?Istite paketi od vip se ili probaj nedelen net 181 (300mb as 39 denari)ama neznam dali raboti
Активирав така на тој број ама 49 ден е 200MB а го нема тоа од Џабест 39 ден 300 MBProbaj javi se na 1414 ili aktiviraj kako na vip
Кај мене не можи,постојано истата порака ми стигнува дека тарифниот модел не е достапен.Мене ми вика Добредојде на Џабест[DOUBLEPOST=1464357294][/DOUBLEPOST]Сега интернет ако сакам на Џабест да активирам неделен на кој број треба и колку пари за 300 MB
VIP Talk изгледа ми бешеКај мене не можи,постојано истата порака ми стигнува дека тарифниот модел не е достапен.
А на која тарифа беше ти пред да активираш Џабест?
Аха во ред.VIP Talk изгледа ми беше
Еве види ги, интернет пакети, имаш неделни и дневни. Имаш и месечни: http://www.vip.mk/pripejd/tarifi/tarifni-paketiМоментално сум припејд на Вип.
Може некој да ми каже која е најевтината опција за интернет.
Ми треба само за вибер (3-4 пати неделно по 10 минути).
ако си џабест има добар пакет за 79ден неделно, има и вклучен интернет 1ГБМоментално сум припејд на Вип.
На Џабест имаш неделен интернет 300MB за 39 денари,а има и месечен за 150 ден 2GBМоментално сум припејд на Вип.