- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.802
- Поени од реакции
- 1.521
Денес бев во ВИП салон, одтаму кажаа дека до 4-ти ке ја продолжеле промоцијата (па за натаму којзнае)
и кај мене истото стигна вчера ,,ја сум векје во 21 от месец од договоротПочитувани за вас можноста за обнова на вашиот пост пејд договор со вип роденденската тарифа и телефон за 0 ден е продолжено до 14.10.2012.
Тоа ми пратија.
Ако е само за мене ова продолжување за да ме излажат да им продолжам договор, а веќе 1.5 година си уживам на неопределено, тогаш стварно се
Да не нагодуваме за тоа дали може - не може. kontakt@vipoperator.mk, па ако сакаш сподели информација после.Дечки, две прашања за тие кои се поише информирани.
1. Дали може невработено лице (во случајов јас-студент) да склучи/склучам договор на мое име?
2. Платената сметка што треба да ја однесам како доказ, дали може да прават проблем оти не е на мое име?
Тенкју
1.МожеДечки, две прашања за тие кои се поише информирани.
1. Дали може невработено лице (во случајов јас-студент) да склучи/склучам договор на мое име?
2. Платената сметка што треба да ја однесам како доказ, дали може да прават проблем оти не е на мое име?
Тенкју
Фала друже што ми одговараш и ме ставаш пред Јувентус кој ја растура Рома моментално1.Може
2.Не, не гледаат име туку адреса, јас баш за мене знам носев сметка од Телеком али вториот лист и на него нема адреса само дека е платено и не ја прифатија, морав да се враќам да го земам првиот лист со адреса на него.
Додека ми вратат ке помине промоцијатаДа не нагодуваме за тоа дали може - не може. kontakt@vipoperator.mk, па ако сакаш сподели информација после.
Сто проценти сум сигурен дека никогаш не си пишал на контакт центарот на ВИП. Одговараат максимум за 24 часа, и информацијата е официјална и точна што можеш да ја користиш со испечатен меил во случај на проблем. Не дека го спорам palpem, сигурно е така, ама се случува и никој да не знае да пише на форум, па да чекаш одговор повеќе од 24 часа.Додека ми вратат ке помине промоцијата
Друже, утре е недела, кој ке ми врати? А ако чекам до понеделник подобро ке поминам во некој од салоните и ке ми кажат. Прашањата не се некои хипер-комплицирани за да ми треба исклучиво од нив одговор туку лично искуство на некој од членовите на форум и за среќа ете палпем одма ми одговори.Сто проценти сум сигурен дека никогаш не си пишал на контакт центарот на ВИП. Одговараат максимум за 24 часа, и информацијата е официјална и точна што можеш да ја користиш со испечатен меил во случај на проблем. Не дека го спорам palpem, сигурно е така, ама се случува и никој да не знае да пише на форум, па да чекаш одговор повеќе од 24 часа.
Дечки, две прашања за тие кои се поише информирани.
Тенкју
досега сите кој ги знам, важи од 26ти до 25ти нареден месецОд која до која дата им важи месечната претплата? Дали тековен месец рачунаат од први или?