А1 Македонија (VIP)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.521
Денес бев во ВИП салон, одтаму кажаа дека до 4-ти ке ја продолжеле промоцијата (па за натаму којзнае)

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
Почитувани за вас можноста за обнова на вашиот пост пејд договор со вип роденденската тарифа и телефон за 0 ден е продолжено до 14.10.2012.
Тоа ми пратија.
Ако е само за мене ова продолжување за да ме излажат да им продолжам договор, а веќе 1.5 година си уживам на неопределено, тогаш стварно се :гомце:
и кај мене истото стигна вчера ,,ја сум векје во 21 от месец од договорот

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Дечки, две прашања за тие кои се поише информирани.

1. Дали може невработено лице (во случајов јас-студент) да склучи/склучам договор на мое име?
2. Платената сметка што треба да ја однесам како доказ, дали може да прават проблем оти не е на мое име?

Тенкју

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438

1. Дали може невработено лице (во случајов јас-студент) да склучи/склучам договор на мое име?
2. Платената сметка што треба да ја однесам како доказ, дали може да прават проблем оти не е на мое име?

Тенкју
Да не нагодуваме за тоа дали може - не може. kontakt@vipoperator.mk, па ако сакаш сподели информација после.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804

Тенкју
1.Може
2.Не, не гледаат име туку адреса, јас баш за мене знам носев сметка од Телеком али вториот лист и на него нема адреса само дека е платено и не ја прифатија, морав да се враќам да го земам првиот лист со адреса на него.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
1.Може
2.Не, не гледаат име туку адреса, јас баш за мене знам носев сметка од Телеком али вториот лист и на него нема адреса само дека е платено и не ја прифатија, морав да се враќам да го земам првиот лист со адреса на него.
Фала друже што ми одговараш и ме ставаш пред Јувентус кој ја растура Рома моментално :icon_mrgr:
--- надополнето: 29 септември 2012 во 21:33 ---
Да не нагодуваме за тоа дали може - не може. kontakt@vipoperator.mk, па ако сакаш сподели информација после.
Додека ми вратат ке помине промоцијата :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Додека ми вратат ке помине промоцијата :)
Сто проценти сум сигурен дека никогаш не си пишал на контакт центарот на ВИП. Одговараат максимум за 24 часа, и информацијата е официјална и точна што можеш да ја користиш со испечатен меил во случај на проблем. Не дека го спорам palpem, сигурно е така, ама се случува и никој да не знае да пише на форум, па да чекаш одговор повеќе од 24 часа.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Сто проценти сум сигурен дека никогаш не си пишал на контакт центарот на ВИП. Одговараат максимум за 24 часа, и информацијата е официјална и точна што можеш да ја користиш со испечатен меил во случај на проблем. Не дека го спорам palpem, сигурно е така, ама се случува и никој да не знае да пише на форум, па да чекаш одговор повеќе од 24 часа.
Друже, утре е недела, кој ке ми врати? А ако чекам до понеделник подобро ке поминам во некој од салоните и ке ми кажат. Прашањата не се некои хипер-комплицирани за да ми треба исклучиво од нив одговор туку лично искуство на некој од членовите на форум и за среќа ете палпем одма ми одговори. :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
533

Тенкју
вака, јас сум во твоја ситуација, невработен студент... пред две години фино лепо си склучив договор на мое име, за склучувањето на договор ми побараа значи два документи за идентификација: (зошто треба два, уште не ми е јасно) и две платени сметки од струја, телефон, интернет (водовод, нискоградба и тие сличнитет НЕ).... и то е то, кога започна промоцијата другар склучи договор во вип со ова кое го напишав, и немаше никаков проблем. така да, спреми си документите и шибај :))​

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
dobro bre idam u vip salon vikam mi nudite rodendenska tarifa a nemate telefon koj go sakam (alcatel ot 995) kakva kompanija e bre ova sto osnovno dejstvo i e mobilna telefonija a nemaat telefon da ti ponudat? Pocnuvaat da me zivciraat, ova nigde go nema, na zapad ke dostavat bre zaliha i poveke od sto treba posle se sto ne se prodava se vraka ovie kaj nas si igraat zaebancii i te trchkaraat po saloni kao da nemam drugo jas da pravam. Znaci toj balkanski emntalitet ne se trga i ne se trga. Uste mislat deka korisnicite postojat za niv, namesto obratno da e.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Од која до која дата им важи месечната претплата? Дали тековен месец рачунаат од први или?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Кај се прави корсничка сметка на странивацава на ВИП барај барај не најдов :D

Kajgana Shop

На врв Bottom