А1 Македонија (VIP)

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
немаше да биде лошо да ја кажеа и понудата на телефони :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Подобрена тарифа од онаа што беше за 800. Топ, браво. Таман на 30.9 смеам најрано да продолжам договор, изгледа ќе фаќам тарифа на последен ден. :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
А можи веќе постоечки корисник на пост пејд да обнови договор со оваа понуда?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
А можи веќе постоечки корисник на пост пејд да обнови договор со оваа понуда?
И мене ме интересира истово, ќе се јавам или ќе пишам маил и ќе прашам, па ќе пишам тука. Или ако дознаеш, пиши.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Не пропуштајте! Само во септември, со Vip роденденската постпејд понуда добивате 1000 MB, 1000 SMS и 1000 минути кон сите мрежи, за месечна претплата од само 555 денари, и тоа засекогаш! Исто така, добивате и телефон за 0 денари, а не заборавајте и 0 ден./мин. во Vip, засекогаш!

Понудата важи до 30.9.2012 за нови и за обновени Vip Постпејд договори склучени на 24 месеци.

http://www.Vip.mk/wsi.php/6491/555-rodenden-1000mb-1000sms-1000min
Од нивната фб страна.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И мене ме интересира истово, ќе се јавам или ќе пишам маил и ќе прашам, па ќе пишам тука. Или ако дознаеш, пиши.
Чекам информација од тебе и јас. :)
--- надополнето: 30 август 2012 во 20:45 ---
немаше да биде лошо да ја кажеа и понудата на телефони :)
колку што видов понудата на телефони останува иста. Цените на телефоните со оваа роденденска понуда е иста со постоечката Free M тарифа.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
а) Важи ако потпишеш нов договор.
б) Ако продолжиш 3 месеци пред истек (моментално не користиш некаква промоција од типот на пола претплата, или некој попуст).
в) Ако користиш некоја промоција можеш 1 месец пред истек со тоа што се откажуваш од таа промоција.
т.е ако договорот не ти истекува во брзо време, не можеш да ја искористиш понудата.. како и секогаш, простата политика на вип :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.041
а) Важи ако потпишеш нов договор.
б) Ако продолжиш 3 месеци пред истек (моментално не користиш некаква промоција од типот на пола претплата, или некој попуст).
в) Ако користиш некоја промоција можеш 1 месец пред истек со тоа што се откажуваш од таа промоција.
т.е ако договорот не ти истекува во брзо време, не можеш да ја искористиш понудата.. како и секогаш, простата политика на вип :)
Jaс користам промоција на пола претплата. Тарифите и цените тогаш беа други.
Знам дека можам да ја продолжам, и тоа само 1 месец порано, како што пиша. Ме интересира дали можам да променам тарифа.
Пример сега сум на 600, плаќам 300. Дали можам пример да 1200/600? Па да си чекам, оти роденденската изгледа привлечно.

Член од
10 септември 2009
Мислења
149
Поени од реакции
65
Jaс користам промоција на пола претплата. Тарифите и цените тогаш беа други.
Знам дека можам да ја продолжам, и тоа само 1 месец порано, како што пиша. Ме интересира дали можам да променам тарифа.
Пример сега сум на 600, плаќам 300. Дали можам пример да 1200/600? Па да си чекам, оти роденденската изгледа привлечно.
Не си на 600, туку на 500, и плаќаш пола, односно 250+18% ДДВ=295 денари :)
И неможеш да промениш тарифа како што сакаш, можеш само во веќе постоечките тарифи. Пола месечна претплата беше промоција која траеше месец дена и толку.
И ми се чини, дека договорот можеш да го обновиш 1 месец пред да ти истече договорот, или пак доколку мигрираш во повисока тарифа, можеш и 3 месеци однапред да го обновиш договорот ( за првото сум сигурен, за второво не баш)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
И неможеш да промениш тарифа како што сакаш, можеш само во веќе постоечките тарифи.
Точно.
И ми се чини, дека договорот можеш да го обновиш 1 месец пред да ти истече договорот, или пак доколку мигрираш во повисока тарифа, можеш и 3 месеци однапред да го обновиш договорот ( за првото сум сигурен, за второво не баш)
И ова е точно. Ако сакаш да ја задржиш тарифата, најрано можеш еден месец пред да ти истече договорот. Доколку сакаш да земеш некоја од новите тарифи, можеш 3 месеци порано да го продолжиш договорот. Претпоставувам и новата роденденска тарифа важи како земање нова тарифа, и ќе може да се продолжи договорот 3 месеци однапред. Ако не, ќе почнам да колам низ салон :нинџ:.

Иначе со новава тарифа нема да се плаќа 555, туку околу 655 ДДВ-то го испуштиле за да ја направат попривлечна понудата.
Мораше да го расипеш роденденов! :sneaky::P

Член од
10 септември 2009
Мислења
149
Поени од реакции
65
Мораше да го расипеш роденденов! :sneaky::P
Епа изгледа само тоа не е точно, еден тип, на fan страната на вип на ФБ, вели демек цената со ддв е таа 555, иако ништо чудно и ддв да лупнат, па да испаднат 655 :)
Иначе мислам со голема сигурност дека ќе може 3 месеци пред да истече договорот да се премине во оваа промоциона тарифа :)

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Здраво,дали може да го задржам бројот од т мобиле и да се префрлам на вип и дали после извесно време ке можам да го вратам од вип на т мобиле бројот ? ЧД

Kajgana Shop

На врв Bottom