Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HGD напиша:Пусти децу....нек се радују...
Абе стварно ме интересира....вие излагате пример КУБА дека ви е убаво таму или дека ке ти каже другар/ка ти ајде КУБА а тебе ти се оди пример Лапидариус....
Стварно не ми е јасно....
Ако одам да се релаксирам со Добра музика и Амбиент...одам "FAMOUS" и "NEMO" не дека ете пак го бранам горе наведеното... (неколку поста погоре) туку : Пуштаат ТОП музика...
Кој е најискусен ДЈ во ОХРИД според вас...?
ПАНТЕРОТ?
Другите да не ги споменувам...Кога DJ Juksel кој би го нарекол Стар ВОЛК за музика и Журки...оди "FAMOUS" поради добрата музика која ја пушта неговиот колега DJ Mixing Machine...кога би било толку добро во КУБА ЛАГОА и камоли Лапидариус...ке одеше таму за да ги посети колегите...
се најдоброто нешто што му се случува на Охрид за да направат Шема по кафичите...останато...е само неискусна...и ретардирана багра!
Има една пословица:
"NOT EVERYONE UNDERSTANDS HOUSE MUSIC"
но изгледа за некоите важи ова
"NOT EVERYONE UNDERSTANDS MUSIC AT ALL"
if you dont know me...dont judge me!leandra напиша:ООО голем разбирачу на ноќните шеми во Охрид,ме просветли![]()
HGD напиша:Абе стварно ме интересира....вие излагате пример КУБА дека ви е убаво таму или дека ке ти каже другар/ка ти ајде КУБА а тебе ти се оди пример Лапидариус....
„Добра музика и амбиент” за секого има различно значење. Како тебе што не ти се допаѓа во Куба, така на некој друг не му се допаѓа во Немо или Фејм`с или Лапидариус и да не набројувам други места.HGD напиша:Стварно не ми е јасно....
Ако одам да се релаксирам со Добра музика и Амбиент...одам "FAMOUS" и "NEMO" не дека ете пак го бранам горе наведеното... (неколку поста погоре) туку : Пуштаат ТОП музика...
Позната ми е фразава од некаде.HGD напиша:Има една пословица:
"NOT EVERYONE UNDERSTANDS HOUSE MUSIC"
HGD напиша:П.С. Од кое село си ти ...
П.С. 2 Но Хард Филингс!
П.С. 3 Распрашај се пред мајот ...и по мајот ...кај беше цел Охрид на журка...и кај беше најголемата шема во градот "ПРОСВЕТЛЕНА ОСОБО"!
HGD напиша:1.Кој е најискусен ДЈ во ОХРИД според вас...?
ПАНТЕРОТ?
2.Кога DJ Juksel кој би го нарекол Стар ВОЛК за музика и Журки...оди "FAMOUS" поради добрата музика која ја пушта неговиот колега DJ Mixing Machine...кога би било толку добро во КУБА ЛАГОА и камоли Лапидариус...ке одеше таму за да ги посети колегите...веројатно НЕ НИ ВРЕДИ да ги спомнам како Колеги...
3.DJ Juksel a.k.a. Јуксел
DJ Mixing Machine a.k.a Златко
се најдоброто нешто што му се случува на Охрид за да направат Шема по кафичите...останато...е само неискусна...и ретардирана багра!
Колку години имаш пријател?FLG напиша:ser -however za Panterot
da znajs brat ne trebat da ti vlijaat faktori ko ke pustas muzika.a za negovite momenti neznam dali gi cekat uste ama ne se stignati
a za Juksel -neznam kako go svakate nego ama za muzika e No.1.end