Ај сеа признајте си...

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
не памтам точно ама мислам дек беше коа имав 3-4год. го затворив брат ми во вц и не го пуштив подолго време.иначе татко ми тогаш....

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
абе јас си имам јадено од тато само. Не памтам мама да ми залепила шамар... ама од тато не само шамари, какви ќотеци сум јадела... уште ги памтам...
еднаш ко имав 3, 4 години, ке и се прам манга на сестрами, то помало од мене 2 години, и демек ај јас сеа шамар ке и залепам...ама тато ме начека, и уш не залапен шамарот, јас си јадев... а најстрашното беше после то... ме остаде во вецето и ми ја изгасна сијалицата... е то беше страшнооооооооооо
ама можам сеа само едно ГОЛЕМО ФАЛА да му речам на тато за нив, зш уш еднаш не ми текнало такви глупости да прам

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Од татко ми не памтам ама од мајками до пред 5 години редовно јадев шамари за секоја беља:)

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
па замислете како мал сум запалил една куќа(озбилно) голема оштета а не јадев ќотек,само еднаш сабајле имавме работа со татко ми и не се разбудив на време,само тогаш и ке го памтам хаха

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Тато ме фрли у кревет .... охоо на душекот .. :pos2::pos2:
Малечок бев не се секавам

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Не сум тепам од поодамна не памтам да се ме тепале ама како што ми расправат мама-тато ... ме шлакале шамари ко сум бил малечок и ја под инает се сум правил бељи ... :pos2:

S

SSS-Stolica

Гостин
се сејќавам како помал 8-9 години излегов надвор во 5 а се вратив во 10 и татко ми кога ми се пушти како да сум некоја врејќа ме маваше клоци шамари ушите ми ги тегнеше а мајка ми шамари ми маваше и ми се дереше и после 3-4 дена не смеев надвор да излезам

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
признавам дека кога бев мал јас бев тој што го скрши свеќниќот со свеќите а не брат ми...признавам дека си ќутев кога тој го јадеше ќотекот....

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
не сум тепан многу ама еднаш спиев надвор под кола и тоа не на сакање туку татко ми не видел дека не сум дома и ја заклучил вратата ко стана за на работа ко излезе надвор ме гледа под кола ми вика шо праиш тука бе му викам абе ме заклучивте звонев ама никој не ми отвори

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
хехе...па имав може 4-5 години, тој период многу касав...еден ден брат ми ме качил на ушка и јас кап за врат :pipi: ... мајка ми ми го зацрвенила г'зето и од тогаш не ми текнало да гризам никого веќе

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Од татко ми не сум удрен никогаш во живот, ама затоа пак мајка ми го заменуваше од неа го јадев и тоа многу...(сега веќе не)...:pos2::pos2::pos2:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Татко ми ме има удрено само еднаш во животот, и тоа кога бев околу 9-10 години. Ќе го паметам тој шамар цел живот.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Аууу ко мал многу често правев бељи, така да ќотекот ми беше на претплата, сметка по 5000 месецот правев:pos2:. Уште памтам што кркав:pos2:.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
мене мама на роденден ме истепа....па досада бев мислам, збеснав искршив нешто мислам и ....котекот

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
море ко магаре ме тепале и не дека постигнале нешто...:tapp:
ама од поодамна не смеат ни да ме погледат на криво:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom