Ајде "ѕвезди" ...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Најголемата соба, во најголемиот и најексклузивен и најдобар хотел во градот! Ал ју кен ит бафе да си имам во собата, плазма огромен телевизор, со плејка 3 приклучен!

И една батлерКА, ама топ пичица да биде, и да ми исполнува се што ќе посакам!:vozbud::vozbud::vozbud:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Im se javuvam i im vikam karta za Avstralija. Нит ќе седам во луксузна соба, нит ќе пијам, нит ќе спијам. Ќе им речам едноставно да ме носат во зоолошките (сите во Австралија) и да гледам шо појќе животни, а може и во дивината тамо :) Е а најпојќе сакам ова да го видам, аконе и да спијам* со него :)

*обично спиење беее:icon_roll:icon_lol:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе им ги барам Lost 4та сезона иначе не ни почињам со снимање.
Барам хотелот по мене да се крсти (зашто сум бил таму)
Сакам да имам едно 5-6 кила од тартуфли оние што вчера на Трамп ги јадеа кој глеаше по 4000 долари пола кило.
Да има интернет т1 line.
А за тоа време дур сум таму у Скопје да направат базен на плоштадот.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ако е на езеро/море/океан...
Мини куќичка со само една гооолема соба и бања (која никако не смее да биде бела).
Портокалова боја.
Гооолем кревет.
На едниот ѕид библиотека од под до таван.
Големи прозори со светли завеси, па врз нив темни.
Мало дворче пред апартманчето. Се цвеќиња, трева и лежалка.
Патче од два метра, и одма под нос тука плажата.
Да има организаторот предвид дека со мене доаѓа едно куче, и едно маче, значи да обезбеди се` што треба.
Кафе и чоколадо во неизмерни количини.
Километар оддалечена од рецепцијата.

Ако не е на езеро/море/океан...
Апартман, повторно мал, само овој пат во зграда. Парк во близина.
Темно зелена боја.
Гооолем кревет.
Камин.
Пак доаѓаат и кучето и мачето, и пак кафе и чоколадо.

Екстра:
- чадор
- велосипед
- фотоапарат

Што се однесува на разгледување на околината, ќе го барам само соодветното превозно средство.
Тоа би било се`.:nokti:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Огромен апартман, по можност некаде на планина, околу мене уште два три апартмани за екипата моја, 10 гајби пиво у фрижидер и две девојки по мој избор што ке се погрижат моето пријателче да добие целосен третман :icon_mrgr :icon_mrgr

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Епа би побарал прво апартман во најдобриот хотел во градот со сите бенефиции.После ќе земам обезбедување, лимузина(офкорс:)) сопствен шминкер,фризер и масажер(мора да се изгледа убаво).После настапот, шоу-то или гостувањето би изглегла на вечера во најекслузивниот ресторан а после тоа би продолжила во најдобрите дискотеки се до утрето кога со приватен авион ќе се вратам дома:)

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Ммммм, ми требаше мало размислување за ова.:raz:
Би барала голееееем апартман со поглед на некоја плажа (доколку се наогам на такво место) Многу многу цвеќиња во него. Лимузина и место за моите блиски пријатели (сакам сето тоа да го споделам со нив). Најважно нешто ми е да имам мој масажер (се подразбира дека со таа слава иде и шминкер и фризер). И задолжително да имам интернет.
Друго не ми текнува :toe:

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
lele fantazija mavnavte
dobro toa e i temata.
jas sakam samo da patuvam i da sedam vo DELUX hoteli, i dobri koli (Edno ferari moze) :):helou:

i dobri zenski (ne protitutki i kurvi)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Жени жени жени:pos: се шалам..... барам фина соба гооооолемо џакузи, секс он д бич во неограничени количини, и фина реге музика да ме опушта во слободното време. Ама кога би подразмислил добро па и жени жени жени не би ми сметале

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Не би барала премногу:голем кревет,камин во собата,свежо цвеќе,голема тераса,џакузи и да има обавезно базен во хотелот.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Сакам голема куќа со базен, на некое избацено место, може и во џунгла, не е проблем, жената моја и едно кошаркарско игралиште. Толку само :pipi:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Би им побарал сателитска, интернет и билијард.Може и базен, а и масажа.Јас сум скромен бе, не барам жолти и црни крпи исклучиво, или други триста чуда:)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.813
Поени од реакции
49.965
Јас и мојот “стаф’’ бараме.....апартман добро среден не мора погледи на ова или она само нека има голема маса и кревети ,јадење нека има од традиционалното нивно и ако тоа е грдо ќе ми понесат моите кувари некоја вешалица за недајбоже,пиење многу Пепси,Џек Даниелс и пиво здрави количини,па и бело нека има да се почасти слузокожа :)
И секако најдобрите дрољи во околината многу куртони и лубриканти,и така ке ја истерам првата вечер пред наредниот ден рано-рано да тргнам по градинки да потпишуваме автограми за малите дечињата,да се сликаме со стари баби по улица и да мафтам на тинејџерките :)
Вечер имам закажано промција на албумот во чии песни доминираат теми за скромност и љубов :)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Сакам апартман со тераса огромна,на која има базен.Во апартманот обавезно компјутер со брз интернет,плазма телевизор и двд со сараунд.
Апартманот да биде обоен у црвено, сиво, црно и бело,освен собата кај што ќе спијам.Таа да биде обоена на кафено,ѕидовите бели само,додатоци на зелено и жолто,и обавезно зелени завеси и огледало кое нема да биде свртено накај креветот.Креветот да биде голем,ама да има уште еден исто така голем на вода.
Да има едно ќоше така поголемо каде ќе има само перничиња
Да има неизмерна достава на чоколадо во вид на чоколадни коцки,пудинг,топено и топло чоколадо,потоа шампањ и јагоди,и мраз.
Бањата да биде црна,ама да сијаат плочките,и да има џакузи,проѕирна туш кабина,и многу миризливи свеќи како и разни видови на сапуни.
Одделено сакам приватен спа центар,и посебни апартмани за кучето и друштвото,по нивна желба во истиот хотел.
Никако будење додека јас не се разбудам,а кога ќе се разбудам да има дугме кое кога ќе го притиснам,на врата да ми се нацрта собна послуга со појадок,обавезно да има џус од портокал во појадокот.
И да имам личен возач,4 телохранители од кои 1 да биде жена.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
*За членовите од бендот да има посебен апартман за секој поединец, а за сите други VIP особи кои ќе дојдат со нас да има посебна соба.
*За мене барам да има удобен кревет, лаптоп со интернет, музички систем (сама ќе си понесам цедиња) и собна послуга која постојано ќе ми биде на располагање.
*Еден плус апартман за дружење и забава кој е добро озвучен и доволно приватен.

*Неограничено алкохол,цигари и разни други видови на наркотици(последнава точка е најважна :))) )

Доволно ми е...скромна сум :):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom