Ајде "ѕвезди" ...

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Ама филмање:vozbud::vozbud::vozbud:
Вака и сценари можам да напишам:pos2:(дадена тема)
Првиот ден: Прво убаво да го запознаам градот, прошетки, шопинг, атрактивни места... еден саат поминат со купа обожователи шо ке ја имаат честа да им поделам афтограм:pipi:
Обожавам метеж, така да во никој случај не би сакала да сум сама, би се журкала со некој згоден колегата (доколку сум филмска sвезда):wink:
Таму кај шо ке спијам не ми е многу важно, само лежајот да биде четири на четири голем.
Возење со лимузина како и обично, али ај јас пак да си спомнам...
Од кога ке ми помине работното време, би сакала да се избањам во џакузи и така:pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Чиста соба, сони 3-ка, а некој од мојте фанови ќе ме прошета низ градот.
После шоуто мавам едно пивце и на спиење:)

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Оххооооо, дрим, дрим иц фор фри а (позајмено од Медеа (сори) :smir:)...Епа вака...
Прво, сакам соба со 9 ѕвездички...Односно, апартман...Голем кревет.Телевизор, џакузи, тросед, двосед...Абе 9 ѕвездички!
После, шетање и запознавање на градот со неколку телохранители околу мене (па ѕвезда сум да му еб*м мајката) и редици на моите верни фанови кои цел ден ме чекаат за да им доделам автограм...
Вечерта одиме на местото каде што ке ми се одржува концертот и правам БУМ со мојот страшно прекрасен глас а богами и песни...
Утредента ме има по сите весници на насловна, како мојот концерт бил нешчо лудо, спектакл на годината.....
Итн, итн, итн....Ако продолжам, знам, ептен ке забегам затоа енд тука :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ооо епа вака
*огрооомнааа соба со поглед кон езеро/море/океан ако нема тогаш апартман од каде што се гледа целиот град
*собна послуда во секој момент
*голем висок и удобен кревет со мнооогу перничиња и над него голем лустер или покриен со завеси
*џакузи
*лап топ, интернет и сателитска
*миризливи свеќи и листови ружи насекаде (најбитно):pipi:
и во собата да преовладува зелена боја

потоа...
*да имам прошетка низ градот во кој престојувам
*вечера во најелитниот ресторан
*на располагање спортска кола и личен шофер

толку:vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Добра тема.

Вака ја лично не би барал многу.
-Хотелска соба само да е чиста ништо друго и барем клима да има.
-Сакам некој да ме прошета низ градот
-Да сум со фановите сликања,автограми и слично да сум зближен со фановите бидеји секој мора да ги почитува на некој начин,сеа они дошле да те видат а ти да ги откачиш сепак не е фер.
-И малце приватност.

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
1. Ogromen i najubav apartman;:pipi:
2. Cel den vo shoping (na nivna smetka):cuc:
3. Eden den opustanje so masazi(so eden zgoden masazer:))
4. Da ima u hotelot zanimacii-biljard, fitnes, kuglana, teniski tereni...:cheeky1:
5. SEKOJA VECER ZURKA NA PLAZA...:je:
6. I da ima luge od cel svet vo hotelot...
:coffee:.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
1. Ogromen i najubav apartman;:pipi:
2. Cel den vo shoping (na nivna smetka):cuc:
3. Eden den opustanje so masazi(so eden zgoden masazer:))
4. Da ima u hotelot zanimacii-biljard, fitnes, kuglana, teniski tereni...:cheeky1:
5. SEKOJA VECER ZURKA NA PLAZA...:je:
6. I da ima luge od cel svet vo hotelot...
:coffee:.
Многу скромна бе ти.:vozbud::vozbud:Ова второво поготово.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
најлуксузниот апартман во најлуксузниот хотел, кој мора да има 5 звездички
во него се бесплатно, а плус и да има компјутер со интернет со голема брзина, најквалитетна негазирана вода, најквалитетен природен сок, огромен телевизор со сателитска, 100 чисти пешкири, барем 20 различни јадења кои јас ги јадам, 50 врсти на чоколада и слатки, најнов хамер за низ градот...

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
хмм..
-јахта со џакузи, а ако не може јахта луксузна вила на обала со поглед на -море/океан, со сопствена плажа секако
-обавезно да има џакузи плус просторен туш, онака со стакло(знаете што мислам)
-достапна собна послуга во текот на целиот ден која што ќе има постојано спремно тоа што јас сакам да јадам и постојано ќе ми носи чисти пешкири и ќе ја менува постелнината, нормално и ќе ја средува собата и плакарот:)
-брз неограничен интернет и најновиот лап-топ, сателитска, плазма тв,
-голем плакар полн со дизајнирана облека и чевли
-платинеста кредитна картичка без лимит за шопинг
-лимузина и возач на располагање во текот на целиот ден
-обезбедување
-шминкер и дизајнер секогаш достапни за мене, и парфеми обазено
-кока кола, лед, лимон, мартини, Евиан и грицки во неограничени количини
-голем кревет, најголем што може, со постела од свила, убаво наместена со ливчиња од ружи и чоколадни бомбончиња
-мојот сакан покрај мене(обавезно)

сето ова неколку дена пред шоуто, иначе no can do..скромно нели?:pipi:

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Јес да е пожелно тераса со поглед на море, океан, езеро...ама па ако нема во местото во кое сум гостин, не можат да ми изградат море, нели :nesvest:? Но затоа базен мора. Само за мене, чист солза. Собата. Голема, со огромни прозорци од таван до под, од sид до sид. Терасата со цвеќиња и очите да ми гледаат во синилото на претходно спомнатиот базен. Креветот да биде широк со висок и тврд душек и меки перници. Постелата од најфин памук. Сатени, свили и сл. не доаѓаат во предвид. Многу темни ролетни за наутро да не ме дразнат зраците. Климата пуштена на одредена температура од 24 степени, ама да не ја чувствувам дека ја има...да не ми дува во врат. Гардеробер за да ја збере целата тоалета на една sвезда од мој калибар. Купатилото да свети, џакузи и туш кабина.И огледала од горе до долу. Никој да не ми тропа на врата, освен на мој повик.

Благодарам, пријатно, прекрасни бевте и следниот пат повторно ќе ви бидам гостин во вашиот хотел. :helou:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Вака ... замислете дека сте голема филмска или музичка ѕвезда, треба да одите на неколку дена на некакво шоу во друг град, па пуштете ја вашата фантазија да работи и кажете кои би биле вашите услови за да присуствувате таму?
Знаете ... услови во хотелот, занимација во слободното време итн итн итн ...
Ју ноу ват ај мин, рајт? Повелеле ако е така ... :helou:
Една од моите неостварени желби,да бидам позната,славна актерка,но можеби би била во друга земја,во некое друго место,ама во нашава земја успех со таа кариера-тешко:toe:
Иначе,би сакала да ми стои на располагање нон-стоп бела лимозина!
Во хотелот најубавата соба-прецедателски апартман,во собата обавезно да има чинија со свежо овошје од секаков вид и само безалкохолни пијалоци исклчиво бистри сокови цедени-природни, ладна негазирана вода во шишенца од 500г,и чоколадни млекца!Строго во собата да биде со зелени ѕидови,прекривачи,завеси,за да можам да си ги одмарам очите!СТОП-за телефонски повици во мојата соба!Кој сака интревју нека се обрати на мојот менаџер!!
Секое утро топло макијато и појадок во соба,потоа во теретана со личен тренер,но подуслов да биде резервирана специјално само за мене,да нема никој друг,па потоа опуштање во када и масажа на тело ,со тивко музиче!Потоа малку одмор,па на ручек,секако доставен во мојата соба!После да дојдат лична фризерка,шминкерка,стилиска итн... кои ке се погрижат да изгледам топ од глава до пети за моето појавување!
Па,мислам дека сум скромна,за ваква ѕвезда се е премалку!:smir:

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Значи сакам голема соба, апартман, на најгорниот кат, да биде уредена во етно стил.
Во собата голем низок кревет од ковано железо, душек не многу мек. Постелата во црвена боја, со многу перничиња во црвена, розова, виолетова и портокалова боја. Од таванот надолу околу креветот да паѓаат проѕирни завеси во исти бои како перничињата. До креветот масичка во кафена боја, на неа црвена ламба и миризливи свеќи (розеви виолетови и портокалови).
Во другиот дел од собата треба да има кујна и трпезарија. Кујната нема да ја користам ќе наручам јадење на готово, ама ако нека седи за гледање :) Трпезаријата е составена од ниска кафена масичка со неколку свеќи на неа, а околу неа многу перничиња за седење со веќе знаете каква боја.
Потоа, бањата да биде во сива црна и бела боја. Исто и таму да има миризливи свеќи во црвена боја. Има и огромна када и џакузи, остатокот го знаете. :)
Исто така собата треба да има и тераса, со шибер врата, од стакло. Со црвени проѕирни завеси. На терасата кафени масичка и столчиња, на столчињата перничиња во претходно споменатите бои.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не сум нешто пицајзла за тие работи...скромно лап топ,чоколада,Кока-Кола,пица,топла вода и мек кревет :smir:

S

Sith_Lord

Гостин
High-end мотор на користење додека сум во градот, шест гајби Гинис, кинг сајз кревет, шанк со све и свашта алкохолно, широка тераса на висок кат, маса за билијард, добар музички систем и многу мраз.

Sith

Kajgana Shop

На врв Bottom