Не се слагам со тебе. Не за Калински. Ајде човеков што си се изразува малку попоетично, ама има знаење за извоз особено за атлетика. Па човеков е практично коментаторска легенда за атлетика. Децении искуство има, немојте тоа што се изразува *„повелелепно“ да го земете како аномалија, јас го земам како предност.Абе ок шо е поет у душа тоа сите го знаеме, ама се губат на моменти со коментирањево.
На Еуроспорт овој што коментира е експерт за атлетика, само тоа коментира, плус ја коментира заедно со некој екс атлетичар на Србија. Страшна двојка се, посебно коментаторов , кажув бројки и информации кои на МТВ ни преку гугл нема да ги најдат.
Не се слагам со тебе. Не за Калински. Ајде човеков што си се изразува малку попоетично, ама има знаење за извоз особено за атлетика. Па човеков е практично коментаторска легенда за атлетика. Децении искуство има, немојте тоа што се изразува *„повелелепно“ да го земете како аномалија, јас го земам како предност.
За другите не коментирам.
* До ден денес никој не ми појасно што значи велелепно, а Калински не е жив ако не го употреби
Е како не ти појаснал... велелепно=преубаво* До ден денес никој не ми појасно што значи велелепно, а Калински не е жив ако не го употреби
Не јас кажав дека на моменти малку се губат, се понашаат како да немаат монитори пред нив.Не се слагам со тебе. Не за Калински. Ајде човеков што си се изразува малку попоетично, ама има знаење за извоз особено за атлетика. Па човеков е практично коментаторска легенда за атлетика. Децении искуство има, немојте тоа што се изразува *„повелелепно“ да го земете како аномалија, јас го земам како предност.
За другите не коментирам.
* До ден денес никој не ми појасно што значи велелепно, а Калински не е жив ако не го употреби
Убаво вика Iceboy, стварно имаат познавање тие што коментираат атлетика, ги следат низ текот на целата сезона, башка што едниот коментатор е атлетичар.Србиве на еуроспорт се тапа коментатори боље англискиот нека го вратат
И женава што коментира скокови во вода, поранешна спортистка во тој спорт била, само изгледајте некое натпреварување, од предвреме знае кои оценки ќе ги добијат натпреварувачиве.Убаво вика Iceboy, стварно имаат познавање тие што коментираат атлетика, ги следат низ текот на целата сезона, башка што едниот коментатор е атлетичар.
Ама пак го нема тој шмек како што го има кај Калински.
Да бе и ја пишав за таа. Не гледав многу ЛОИ последниве неколку дена ама кога ќе фатев на Еуроспорт скокови во вода оваа што коментираше одма знаеше кој што оценка ќе добие и одма кажуваше каде кој погрешил. Такви коментатори се поинтересни да се ставаат во овие спортовиве што не се форсираат кај нас па да поднаучиме некое правило, како што еве кажа коментаторката дека што помалку вода исплисне толку е повисока оцената.И женава што коментира скокови во вода, поранешна спортистка во тој спорт била, само изгледајте некое натпреварување, од предвреме знае кои оценки ќе ги добијат натпреварувачиве.
За Олимпијадава се многу добро припремени Еуроспорт и со коментатори и со се.
Ама да Рацин си е Рацин бе
Пауел пола патека ја истрча повреден па пак има многу подобро време од Рожман.
Штета што се повреди Пауел, иначе сите ќе беа испод 10 секунди.