R
Rigel Kent
Гостин
Ne mozam da najdam , koj e cetvrtiot sprinter na Jamaica vo stafetata?
Море колку убаво ќе изгледаше со 3ца Јамајканци на подиумКолку убаво ќе изгледаше ако и Пауел беше со резултат под 10 секунди.
Значи ЅВЕР! Ги уби! Башка филингот кога Калински го опишува моментот со: Боже мој дури седум натпреварувачи со под 10 секунди! Бесценето.
П.С Не можам да разберам што му се случи на Асафа, што се сецна така на среде трка...
Може тетивата го зезна, нешто како Дерек Редмонд во 1992 само во поблага варијанта, ќе видимеЗначи ЅВЕР! Ги уби! Башка филингот кога Калински го опишува моментот со: Боже мој дури седум натпреварувачи со под 10 секунди! Бесценето.
П.С Не можам да разберам што му се случи на Асафа, што се сецна така на среде трка...
Јас не знам како може да гледате атлетика на друга ТВ знаејќи дека Калински ја коментира на МТВ. Го обожавам човеков, каков дополнителен шмек дава кога коментира атлетика тоа е чудо едно.Ако се најде некое клипче од трката со коментар на Калински пратете. Јас на EuroSport си гледам и забораив дека возбудениов коментира на МТВ.
Бтв, овој е мрднат чоек (Болт). Штета што Асафа се повреди, сакав Америве да не земат ништо али ајде, нека се радуваат на бронза.
Абе ок шо е поет у душа тоа сите го знаеме, ама се губат на моменти со коментирањево.Јас не знам како може да гледате атлетика на друга ТВ знаејќи дека Калински ја коментира на МТВ. Го обожавам човеков, каков дополнителен шмек дава кога коментира атлетика тоа е чудо едно.