Што има Федерер со тие двајца? Среброто?Што е за чудење?
9 AvgustА кога е на 200 метри мажи,или сум ја пропуштил.
Кој ја споменал ОИ?Што има Федерер со тие двајца? Среброто?
Што има Федерер со тие двајца? Среброто?
9-ти август (четврток) 21:55 е финале.А кога е на 200 метри мажи,или сум ја пропуштил.
Абе толку ти сечи тебе, во друг правец ќе го носев муабетот со него, ако не упадниш ти како гомно во канализација нема кој...
Овде збориме за ОИ, инаку убаво ќе беше да можевме така лесно да ги означиме најдобрите, ги има полно, секако меѓу нив е и Федекс.Кој ја споменал ОИ?
Збориме за надмоќноста, тие го одбележуваат спортот.
Абе толку ти сечи тебе, во друг правец ќе го носев муабетот со него, ако не упадниш ти како гомно во канализација нема кој...
Други кој?Овде збориме за ОИ, инаку убаво ќе беше да можевме така лесно да ги означиме најдобрите, ги има полно, секако меѓу нив е и Федекс.
Сакаше да каже општо за спортисти кој се доминантни во својте спортови,не може едно натпреварување во 4ри години за да се види кој е најдобар нелиАбе толку ти сечи тебе, во друг правец ќе го носев муабетот со него, ако не упадниш ти како гомно во канализација нема кој...
--- надополнето: 5 август 2012 во 23:04 ---
Овде збориме за ОИ, инаку убаво ќе беше да можевме така лесно да ги означиме најдобрите, ги има полно, секако меѓу нив е и Федекс.
Абе сфатив јас што сака да кажи, само го подбоцнав дека неможе таков избор да се направи, од каде баш тие 3-ца. Болт го одбележал спринтот, а другите работи, ама ете премногу емоции па сакаше да ги искаже. Ама некои глупаци толку им сечи па...Сакаше да каже општо за спортисти кој се доминантни во својте спортови,не може едно натпреварување во 4ри години за да се види кој е најдобар нели
Ќе биде интересно за рекордот, ама тешко, сега и со најверојатно повреден Пауел.....Болт ѕвер
Се чека 4х100, тука очекувам нов рекорд од Јамајка.
Дружееее.....теле се учи, вол не се учиСакаше да каже општо за спортисти кој се доминантни во својте спортови,не може едно натпреварување во 4ри години за да се види кој е најдобар нели