povtorno blagodaram , ama jas pred nekoe vreme zamoliv za iskustvo , tvoe, licno , ne za prikazni , vo red e toa , ama spored toa sto jas go znam se proektiras spored energetskata vibracija , znaci ako e visoka , ides na vishite nivoa , kade odat najgolemiot del od lugjeto i za vreme na spienjeto(sonot) , retko koj zapagja vo niskite nivoa , pa da se soocuva so situaciikako babite od prikaskata , tocno e deka ima sekakvi ispiti i iskusenija na patot, tocno e deka vremeto recisi i da ne postoi , postoi ama ne kako ovde, ama za del od sekundata ...te molam.../..raskazi sto moze?, a tocno e deka i visinata na tvojata vibracija te nosi tamu kade treba da bides...Imam povekje pati doziveano astralna proekcija , ama nekontrolirana i nesvesna , voden od duhot, imam videno mnogu raboti , toa se iskustva nameneti licno za mene i za mojot razvitok , znam kako e vo nizite nivoa , (tamu sum bil od ljubopitnost), znam kako e i vo vishite nivoa, ama seste ne sum se vpustil svesno , i so namera ... zatoa te zamoliv za iskustvo(kako covek od tuka od naseto podnebje) i nesto pokonkretno sto mozebi bi mi pomognalo koga ke dojde vremeto, imam da zavrsam uste nekoi raboti na sebe , pred da pocnam so AP. Vekje imam citano od nas covek , a eden od najgolemite vo svetot , toj dava konkretni raboti i opisuva konkretno sto i kako , a ne prikaski i predupreduvanja ,ne sum nekoe detiste sto ne zae sto saka i sto bara i sto umot mu leta po sekakvi raboti ili sto bi se preplasil od prvata negativna slika sto ke ja vidi...imam pominato del od patot i imam prilicno golemo poznavanje i iskustvo .. ama nikogas ne e docna da se nauci uste nesto , korisno i novo...
..i bi dodal uste nesto .. ucenjeto e edno ,vistinata e edna , samo iskustvoto e razlicno , taka da nikoj ne moze da znae vistinski dodeka ne stekne sam i prezivee(dozivee )nesto, taka da ako vo knigite , forumite itn , se raskazuvaat isti ili slicni raboti , toa e toa , ama razlicnite lugje gi doziveale na razlicen nacin i taka gi iskusile i kako takvi gi spodeluvaat...barem jas taka go razbiram ova