Луѓе пробав да патувам низ времето ама ова ми изгледа многу полесно од астрална проекција,за астралната проекција колку многу чекори(работи) има во споредба со ова,мислам човече не можев се да запамтам за астралната проекција и не ни пробав а ова патување низ времето го прочитав и пробав и почнав да се чувствувам навистина чудно ама глупото е што најважното го заборавив.На страната пишуваше што да си замислам и јас се замислив освен телевизорот или screen не знам точно како да го преведам и се тоа пропадна,едно 20 минути седев у темна просторија и единственото што успеав да го видам бев јас како спијам(како бебе) и мајка ми(сега е мртва) и татко ми на двоседот и троседот како лежеа,едно време се бакнаа и почнаа да гледат телевизија и потоа повторно почнав само црно да гледам.Но сепак и на многу лошо место живеам(центар на град) така да може и тоа ќе ме спречи.Знам дека повеќето од вас и не баш веруваат во овие надприродни работи но јас верувам и воопшто не ми е гајле другарите и кајганџииве што мислат за тоа.
П.С.Доколку се ова успее мислам толку работи кои не ми биле јасни би се разјасниле,мајка ми умре од сообраќајка а виновникот беше другата кола односно таа на црвено помина и заврти накај нас каде што татко ми беше цел со модринки,мајка ми мртва,челото и ногата ми беа цели во крв и ме шиеа,а само сестра ми остана најмалку повредена односно со гребнатини.Сите бевме во шок тоа време и никој не ја виде регистрацијата на колата и човекот сеуште шета и не се замара што направил.Доколку се ова успее како што кажав би се вратил таа година и би ја видел регистрацијата на колата.Колку го мразам тој човек кој и да е :nerv: и сакам да помине 20 години у затвор.Ама работата е како би докажал дека е тој?Е тоа е втор проблем