Астрална проекција

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Па добро де сеа ти не мора да се паничиш :D

Види, тоа што си го дожиевала може бил некој многу јак впечатлив сон. Може си била многу уморна.. можеби било и АП не вика не.
Чудна работа.. не знам што да ти кажам

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Многу ме интересираат вакви работи ама многу е тешко (невозможно) да поверувам без да го доживеам . . . :?
Најверојатно бидејќи воопшто не сакам и не гледам СФ филмови :)
Едноставно за секоја глупост сакам научен доказ . . . :roll:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Batistuta напиша:
Многу ме интересираат вакви работи ама многу е тешко (невозможно) да поверувам без да го доживеам . . . :?
Најверојатно бидејќи воопшто не сакам и не гледам СФ филмови :)
Едноставно за секоја глупост сакам научен доказ . . . :roll:
Па пробај да ја доживееш. Можеш ако сакаш. Ако не сакаш да слушаш туќи “приказни“ ..бујрум

СФ нема врска со астрална проекција. СФ има врска со Матрикс :D

За ова нема да има никогаш научен доказ. Тоа едноставно се случува.. Само оној што сака и верува може да доживее астрална проекција.
Посвети се ќе се увериш. (освен во оние други случаево кога ти не одлучуваш)
Јас знам само за еден случај од Македонија што самоволно си го проектирал духот.. не викам дека нема други

A

Angela

Гостин
Premnogu mi e apstraktna astralnava proekcija i moram da priznaam deka so golem skepticizam gledam na seto ova poradi toa shto se smetam za dosta realna i prizemjena osoba. Veruvam vo materijalnoto.. opiplivo, za golo oko vidlivo, a da bidam iskrena sakam da si gledam vakvi filmchinja... interesni se

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
И јас се сметам за реален и приземјен човек па различно размислувам од тебе..

Какви треба да се тие другите? Луѓе во облаци и нерелани?

Зошто? Само затоа што доживеале нешто кое ти не си го доживеала.

Господ не им ги отвара сите врати на некои луѓе..

A

Angela

Гостин
gerard напиша:
И јас се сметам за реален и приземјен човек па различно размислувам од тебе..

Какви треба да се тие другите? Луѓе во облаци и нерелани?

Зошто? Само затоа што доживеале нешто кое ти не си го доживеала.

Господ не им ги отвара сите врати на некои луѓе..

I shto sega, ti sakash so mene da vodish repliciranje vo nedogled??? jas si go kazhav moeto mislenje, ti si go kazha svoeto, drugite ke si go kazhat nivnoto, zarem e greshka ako site nie kako poedinki razmisluvame razlichno od tebe, razlichno megusebno!!!! treba da ni se sudi? Vprochem vo toa e i filingot.... da prochitame neshto novo, da nauchime neshto drugo, ako ima potreba i da se koregirame...i kade e tuka greshkata?
ZAMISLI STEREOTIPNO KLISHE .... site mislime ISTO... i treba li da go stavam moeto celokupno mislenje pod nechija jurisdikcija...
:twisted: :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Кажи ми жити се од која реченица ти свати дека јас сакам да размислуваме сите исто.. цитирај ме.

Јас само сакав да ти укажам на тезата дека не ти држи вода. Се осетив прозван. И што, да не ти реплицирам?

Ај жити се..

Види си го уште еднаш твојот предпоследен коментар.. па уште еднаш види го мојот. Што те чуди? Од кај заклучи дека сакам сите исто да размислуваме..

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Angela напиша:
Premnogu mi e apstraktna astralnava proekcija i moram da priznaam deka so golem skepticizam gledam na seto ova poradi toa shto se smetam za dosta realna i prizemjena osoba. Veruvam vo materijalnoto.. opiplivo, za golo oko vidlivo, a da bidam iskrena sakam da si gledam vakvi filmchinja... interesni se
Најпаметно ти е да продолжиш да си гледаш филмчиња, па ако ти текне некогаш, прашај ги сценаристите од каде црпат знаење и инспирација, сигурно не како тебе, од предметите што ги допираш и работите што ти ги гледат очите.

Еден многу паметен човек што сигурно е многу пореален и приземен од тебе рекол:

Look not to the things that are seen but to the things that are unseen; for the things that are seen are transient, but the things that are unseen are eternal.

A

Angela

Гостин

luzid Träumen Astralprojektion

Pronajdov poveke interesni zapisi za astralnata proekcija. Zabelezhav deka skoro vo 99% sluchai se identifikuva kako sonuvanje....

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
astral projection

Ангела е апла у право. Секој со свое мислење :)

Инаку ко што имам читано ова астралнава проекција е на тромеѓе меѓу халуцинација, сон и илузија. Жерард, ако сакаш да ја доживееш пожелно е да си уморен, неспиен, да си у темна просторија и да си натрипан без усул :D викаат дека и печурки и колачи вршеле работа.

A

Angela

Гостин
humanoid напиша:
Angela напиша:
Најпаметно ти е да продолжиш да си гледаш филмчиња, па ако ти текне некогаш, прашај ги сценаристите од каде црпат знаење и инспирација, сигурно не како тебе, од предметите што ги допираш и работите што ти ги гледат очите.

Еден многу паметен човек што сигурно е многу пореален и приземен од тебе рекол:

Look not to the things that are seen but to the things that are unseen; for the things that are seen are transient, but the things that are unseen are eternal.

Jas ne si zemav za pravo da delam soveti ovde niti nekogo poedinechno "IMENUVAV" jas samo si go kazhav SVOETO mislenje

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Ангела е апла у право. Секој со свое мислење
Кога наведуваш кој е во право кажи ондак и кој бил во криво. Затоа што Ангела се обраќала на некој.. веројатно

Работава е.. моето мислење на темава е јас немам мислење..

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
gerard напиша:
Ангела е апла у право. Секој со свое мислење
Кога наведуваш кој е во право кажи ондак и кој бил во криво. Затоа што Ангела се обраќала на некој.. веројатно

Работава е.. моето мислење на темава е јас немам мислење..
Bez nervoza sekoj ima svoe mislenje pa isto i ti, no nekoj svoeto mislenje saka da go prenese na drug,ili ima i takvi sto samo svoeto mislenje go akceptirat i nicie drugo,zatoa nema potreba da se nerviras,a za temata i jas sum so tvoeto mislenje....i dosta so mislenja glavata me zabole od mislenje :D :D :D :D :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
natasa напиша:
Bez nervoza sekoj ima svoe mislenje pa isto i ti, no nekoj svoeto mislenje saka da go prenese na drug,ili ima i takvi sto samo svoeto mislenje go akceptirat i nicie drugo,zatoa nema potreba da se nerviras,a za temata i jas sum so tvoeto mislenje....i dosta so mislenja glavata me zabole od mislenje :D :D :D :D :D
Ех.. ако мислиш ти дека мене ова ме нервира.. свршивме работа 8)
Си имам јас други проблеми во животов кои ми ствараат нервоза.

Ако на секој збор не ставам смајли не значи дека сум неурозен..

Колку само за потсетување..
Верувам дека некој од нас знае повеќе. Што се случува всушност и дали има некој во Македонија кој е засегнат со овој феномен.
Тоа е темата.

И дај ве молам немојте да повторувате дека секој има право на свое мислење.. па да му се невиди не е ова овде КПЈ
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom