Па пробај да ја доживееш. Можеш ако сакаш. Ако не сакаш да слушаш туќи “приказни“ ..бујрумBatistuta напиша:Многу ме интересираат вакви работи ама многу е тешко (невозможно) да поверувам без да го доживеам . . . :?
Најверојатно бидејќи воопшто не сакам и не гледам СФ филмови
Едноставно за секоја глупост сакам научен доказ . . . :roll:
gerard напиша:И јас се сметам за реален и приземјен човек па различно размислувам од тебе..
Какви треба да се тие другите? Луѓе во облаци и нерелани?
Зошто? Само затоа што доживеале нешто кое ти не си го доживеала.
Господ не им ги отвара сите врати на некои луѓе..
Macedalien, што би рекол ти за ваквата конструкција? :lol:Angela напиша:STEREOTIPNO KLISHE
Најпаметно ти е да продолжиш да си гледаш филмчиња, па ако ти текне некогаш, прашај ги сценаристите од каде црпат знаење и инспирација, сигурно не како тебе, од предметите што ги допираш и работите што ти ги гледат очите.Angela напиша:Premnogu mi e apstraktna astralnava proekcija i moram da priznaam deka so golem skepticizam gledam na seto ova poradi toa shto se smetam za dosta realna i prizemjena osoba. Veruvam vo materijalnoto.. opiplivo, za golo oko vidlivo, a da bidam iskrena sakam da si gledam vakvi filmchinja... interesni se
humanoid напиша:Најпаметно ти е да продолжиш да си гледаш филмчиња, па ако ти текне некогаш, прашај ги сценаристите од каде црпат знаење и инспирација, сигурно не како тебе, од предметите што ги допираш и работите што ти ги гледат очите.Angela напиша:Premnogu mi e apstraktna astralnava proekcija i moram da priznaam deka so golem skepticizam gledam na seto ova poradi toa shto se smetam za dosta realna i prizemjena osoba. Veruvam vo materijalnoto.. opiplivo, za golo oko vidlivo, a da bidam iskrena sakam da si gledam vakvi filmchinja... interesni se
Еден многу паметен човек што сигурно е многу пореален и приземен од тебе рекол:
Look not to the things that are seen but to the things that are unseen; for the things that are seen are transient, but the things that are unseen are eternal.
Кога наведуваш кој е во право кажи ондак и кој бил во криво. Затоа што Ангела се обраќала на некој.. веројатноАнгела е апла у право. Секој со свое мислење
Bez nervoza sekoj ima svoe mislenje pa isto i ti, no nekoj svoeto mislenje saka da go prenese na drug,ili ima i takvi sto samo svoeto mislenje go akceptirat i nicie drugo,zatoa nema potreba da se nerviras,a za temata i jas sum so tvoeto mislenje....i dosta so mislenja glavata me zabole od mislenjegerard напиша:Кога наведуваш кој е во право кажи ондак и кој бил во криво. Затоа што Ангела се обраќала на некој.. веројатноАнгела е апла у право. Секој со свое мислење
Работава е.. моето мислење на темава е јас немам мислење..
Ех.. ако мислиш ти дека мене ова ме нервира.. свршивме работа 8)natasa напиша:Bez nervoza sekoj ima svoe mislenje pa isto i ti, no nekoj svoeto mislenje saka da go prenese na drug,ili ima i takvi sto samo svoeto mislenje go akceptirat i nicie drugo,zatoa nema potreba da se nerviras,a za temata i jas sum so tvoeto mislenje....i dosta so mislenja glavata me zabole od mislenje