Citav nekoj od prethodnite postovi, ne se sekavam od koj bese, i sakam da kazam deka vo opisot za cekorite koi treba da se praktikuvaat za da postignes astralna proekcija, mi se ima del sluceno, no togas ne znaev sto e toa.
Mi se ima sluceno 2 pati mislam dodeka spijav/dremev preku den i ednas navecer dodeka spijam. Vo site slucai se razbudiv od nekakov zvuk, koj mene mnogu mi licese na zvukot sto se proizveduva od trienje na ovie pakuvanjava od smoki sto se. Toj zvuk go cuvstvuvav silno vo usite i bev preplasen, ne znaev sto e toa. Probuvav da mrdnam so race ili noze no bev vkocanet, ne mozev ni da zboruvam. No bidejki imav malku citano za tie raboti, vednas se smiriv i cekav mozebi 10-15 sekundi, a mozebi pomina i povekje vreme. Jas za tolku bev svesen Posle toa se bese vo red mozev da mrdam so teloto i da zboruvam. Nikogas ne se osmeliv da odam ponatamu, bidejki mi bese strav. Vo posledno vreme toa ne mi se ima sluceno pak, no sega posakuvam da go doziveam pak i da probam da odam ponatamu.
Mislam deka ova e toa za sto opisuvavte vo prethodnite postovi, no ako gresam popravete me