Јас несакам да направат нареден концерт. Барем не додека не извадат нешто ново. Ако направат, тогаш ќе морам да ги сместам во групата печалбари на стара слава, а несакам да имам такво мислење за нив.не верувам да имаат пак концерт и тоа од 50-60 мин. единствено мислим дека може да настапат на Таксират или пак наредна година да направат самостоен концерт. Исто така осеќам овој Таксират ќе бидат повикани ККН (Канда Коџа и Небојша). Ако настапуваат заедно у иста вечер со Архангел, е тогаш после може да се умре млад
Да, до некаде си у право али Архангел ми се слаба точка така да све би им опростил На последниот концерт имаа нова песна што мислам дека е добар предзнак дека се спремаат за нов албумЈас несакам да направат нареден концерт. Барем не додека не извадат нешто ново. Ако направат, тогаш ќе морам да ги сместам во групата печалбари на стара слава, а несакам да имам такво мислење за нив.
И мене ми се, затоа несакам да го сменам мислењето за нив. Јас секогаш јадам гомна за бендови што се влечат на стара слава, како на пример што тоа го прават Нокаут во моментов, со песни од 96та ринат бате по цела држава печалат пари. Штознам, не ми се верува дека спремаат нешто ново, концертот беше пред скоро година и половина, оттогаш немам слушнато дали ќе има ново.Да, до некаде си у право али Архангел ми се слаба точка така да све би им опростил На последниот концерт имаа нова песна што мислам дека е добар предзнак дека се спремаат за нов албум
Хахахха, да бе сега и ја приметив дека тек од Август е мислењето.. Иначе мое мислење дека ќе излезат до наредна година со албум.. го осеќам тоа Некогаш намерно ќе ја носим гитарата на проверка кај Гино само да го прашам дали планираат нешто новоИ мене ми се, затоа несакам да го сменам мислењето за нив. Јас секогаш јадам гомна за бендови што се влечат на стара слава, како на пример што тоа го прават Нокаут во моментов, со песни од 96та ринат бате по цела држава печалат пари. Штознам, не ми се верува дека спремаат нешто ново, концертот беше пред скоро година и половина, оттогаш немам слушнато дали ќе има ново.
Леле сега гледам дека сум ти цитирала мислење од пред скоро една година
беше, го праша?Хахахха, да бе сега и ја приметив дека тек од Август е мислењето.. Иначе мое мислење дека ќе излезат до наредна година со албум.. го осеќам тоа Некогаш намерно ќе ја носим гитарата на проверка кај Гино само да го прашам дали планираат нешто ново
Не.. ја однесов кај Бранко Радуловиќ во Кумановобеше, го праша?
и ја сакам, ама песимист сум дека ќе вадат нов албум сакам да сум грешка...