Апсинт

• Креатор на темата Nephthys
  • Време на започнување

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
еднаш се напраив партал од ова за први мај на Водно... ги видов Јети и Сасквач заедно како играат танго :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Фликсо, дај донеси некој опасен плав со 100% тхц, имате вие таму секакви, овде ограничени сме со Др. џекил само :/
Готово донесено :)
плус на повеќето што го пијат им е филм дека кузнеј шо се дешава а уствари си само дрво пијан .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Пред 3 години прв пат пробав, донесе другар од Будипешта. Пиев од плавиот и од едно шише 20 души комотно можат кичма да се направат. :)

Инаку Ван Гог пиел апсинт пред да слика, и добива инспирација од него. Не само он, многу други го правеле истото.

Мене ништо не ми се деси, освен што бев дрво пијан. :wink:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Пред 3 години прв пат пробав, донесе другар од Будипешта. Пиев од плавиот и од едно шише 20 души комотно можат кичма да се направат. :)

Инаку Ван Гог пиел апсинт пред да слика, и добива инспирација од него. Не само он, многу други го правеле истото.

Мене ништо не ми се деси, освен што бев дрво пијан. :wink:
да 20 ама нетренирани малолетници, ние пиевме 6 души мислам, не се напрајвме кузнеј колку дроп, се крепеше уште некоја чаша водка после то.

Имат двајца другари испиено сами цело шише, е то е навистина смрт уште се чудам како преживеаја.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
да 20 ама нетренирани малолетници, ние пиевме 6 души мислам, не се напрајвме кузнеј колку дроп, се крепеше уште некоја чаша водка после то.

Имат двајца другари испиено сами цело шише, е то е навистина смрт уште се чудам како преживеаја.
Литро?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
а има некој информација од кај може да се набави во МК апсинтот, каков било, по можност целениот :smir:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ја бев сигурен дека оригиналниот оној шо зрачи го нема али ај да прашам па може му текнало на некој да увезе :pos2:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Фликсо, дај донеси некој опасен плав со 100% тхц, имате вие таму секакви, овде ограничени сме со Др. џекил само :/
Ма ќе комбинираме апсинтче со џокла, нема гајле :) Кој ќе го чека сеа да носи -.-

Него, фликси, незнам шо пекаш, мене лично ми е нај вкусен алкохолен пијалок, ако ми веруеш :) Толку ми е добар, шо егото не ми дава да го мешам со било шо друго <3
Пијалок за респекат!

п.с: иако, наравно, нишо боље од ракиица, олд скул балканац, јебеш ти романтичарска трипајла.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
700 ml, имам слика ставено на претходната страна да видиш од кој.
Добро вие ептен пијаничишта сте, затоа 6 сте пиеле. :)

Ние бевме накај 5 души и ни остана околу една четвртина.

Нешто сличен на тој што го имаш постирано, само плав беше овој.

S

smart ass

Гостин
Ехаааа сакате да бидете хепи а???

Да правите муабет сами со себе...60-75% да ви оштетат и црн дроб и когнитивни способности???

Слушајте го вие смарт есс он знае како може да се чувствувате добро,и то на природен начин....без штета.

Kajgana Shop

На врв Bottom