bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
еднаш се напраив партал од ова за први мај на Водно... ги видов Јети и Сасквач заедно како играат танго
Готово донесеноФликсо, дај донеси некој опасен плав со 100% тхц, имате вие таму секакви, овде ограничени сме со Др. џекил само :/
да 20 ама нетренирани малолетници, ние пиевме 6 души мислам, не се напрајвме кузнеј колку дроп, се крепеше уште некоја чаша водка после то.Пред 3 години прв пат пробав, донесе другар од Будипешта. Пиев од плавиот и од едно шише 20 души комотно можат кичма да се направат.
Инаку Ван Гог пиел апсинт пред да слика, и добива инспирација од него. Не само он, многу други го правеле истото.
Мене ништо не ми се деси, освен што бев дрво пијан. :wink:
Литро?да 20 ама нетренирани малолетници, ние пиевме 6 души мислам, не се напрајвме кузнеј колку дроп, се крепеше уште некоја чаша водка после то.
Имат двајца другари испиено сами цело шише, е то е навистина смрт уште се чудам како преживеаја.
Литро?
нема во мк појак од 45 %а има некој информација од кај може да се набави во МК апсинтот, каков било, по можност целениот :smir:
znam deka edno vreme imase vo bibliotekaа има некој информација од кај може да се набави во МК апсинтот, каков било, по можност целениот :smir:
Ма ќе комбинираме апсинтче со џокла, нема гајле Кој ќе го чека сеа да носи -.-Фликсо, дај донеси некој опасен плав со 100% тхц, имате вие таму секакви, овде ограничени сме со Др. џекил само :/
Добро вие ептен пијаничишта сте, затоа 6 сте пиеле.700 ml, имам слика ставено на претходната страна да видиш од кој.
mene mi e zivotna zelba da probam Absinth