- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.318
- Поени од реакции
- 8.810
Мислам дека во Бардовци поминаа исклучително лошо во првиот круг, па веројатно на тој резултат се должи ова внимание...
Со лепотицава чинам имаш живеено на иста улица само не знам дал се сеќаваш на неа или не беше лепотица како мала.Не гласав на претходните избори и се зареков дека никад нема да излезам на гласање откако Левица ми ја згасна и последната надеж со мајтапот со народот преку Перо Камиказа што ни го приреди, али после овие говнарии ке излезам и ке гласам за лепотицава, иако знам дека ке се каам.Се исплати,само да ги гледам како ке цркнат Заевци
Не на иста улица, али на 500 метри од мене држеше салон за коли Пежо, од таму ја знам.Иначе јак потоп за неколку дена ве чекаСо лепотицава чинам имаш живеено на иста улица само не знам дал се сеќаваш на неа или не беше лепотица како мала.
Што се мене тиче потопот уште утре нека почне.Не на иста улица, али на 500 метри од мене држеше салон за коли Пежо, од таму ја знам.Иначе јак потоп за неколку дена ве чека
Еххх, кога само би било вака. Сафари-стил лов на комуњари и соработници на Заев. Бодување на пленот кај официјални , акредитирани проценители под споменикот на Ќосето и после, во зависност на тоа што е заловено, попусти и поволности за ловците.Петрит Сарачини од Цивил:
Има една поговорка,која кобила ке се фати, таа ке врши. У случајов кобилата што е фатена е Зоти Зајеви,така да тешки времиња му следат,али се надевам дека старост нема да дочекаШто се мене тиче потопот уште утре нека почне.
Мене сета надеж ми е во Мицко!
И за Грујо викаа дека го чека Бајруш ( или како се викаше) од Куманово, па енего си ги прчи курот у Маџарска.Има една поговорка,која кобила ке се фати, таа ке врши. У случајов кобилата што е фатена е Зоти Зајеви,така да тешки времиња му следат,али се надевам дека старост нема да дочека
Мачкање очи пред гласањето во недела за после гласањето одлуката за преместување на кампот ќе биде повлечена.Мислам дека во Бардовци поминаа исклучително лошо во првиот круг, па веројатно на тој резултат се должи ова внимание...
WHAT THE FUCK???Да, така ќе му дојде. СДС и се е можно. Инаку еве и видео. На најдебелиот министер му даваат благо.
Со Господ напред, ќе има судења по кратка постапка и прогони.Петрит Сарачини од Цивил:
Тоа е тој гол селски популизам.