- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.323
- Поени од реакции
- 26.261
Зависи колку поништени ливчиња има.Мицко вика Кочани втор круг, нели втор круг има само таму каде што има повеќе од 2ца кандидати или?
Зависи колку поништени ливчиња има.Мицко вика Кочани втор круг, нели втор круг има само таму каде што има повеќе од 2ца кандидати или?
Аха. У Кочани имало 1000+ поништени, многу чудно, не е тоа многу?Зависи колку поништени ливчиња има.
Па е, ама ако нема трет кандидат, со ваква политичка атмосфера, и не ме чуди.Аха. У Кочани имало 1000+ поништени, многу чудно, не е тоа многу?
Ајде Ставро пуши ни го курот.Му пропадна на Ставро профилот шо го имаше спремано за провоцирање хехехеххехехехе
На мајкаму у уста да го шприцам, педер битолски
Јас очекував чиста победа наПа е, ама ако нема трет кандидат, со ваква политичка атмосфера, и не ме чуди.
На последните парламентарни славеше победа во Битола и провоцираше дека иако Наташа асфалтирала само 2 улици, сепак победиле и во Битола.Ставрогин не беше за СДСМ.
Пак ќе победи Сдсм во Битола...во вториот круг има градот да го преврти Стентонот за да добие Христо.....претесна е разликата а гласовите од ЛДП се знај кај ќе одат.На последните парламентарни славеше победа во Битола и провоцираше дека иако Наташа асфалтирала само 2 улици, сепак победиле и во Битола.
Не, туку 50% +1 глас.Колку проценти се потребни за победа во прв круг? 50.01%?