- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.767
- Поени од реакции
- 39.746
Алоо нека го разбуди некој Мицковски, заспан лик флегма, класичен мртовец. Тон еднаков на читање приказни за заспивање. Куртон класичен.
Солзи на очи ми капнаа сега за старите во ОсрелијаДа бидам искрен и Села од Алијанса може да биде алтернатива само говново да не го гледам.
Еве да ти кажам нешто, јас работам во социјално, доаѓаат таму и по некој македонци, и жал ми паѓа кога ќе дојдат тие некој постари генерации што се пензионери и им треба да извадат сертификат дека се уште живи за некоја скапана пензија што ја земаат од МКД, идат да земат документ и се срамат да кажат од каде се, не можат да ја изговорат Северна, им се стега во грлото, не можам да го опишам тоа што го гледам, и не можам да не паѓам во транс кога гледам дека говново пропаѓа и се надевам ќе си ја добие заслужената казна.
Изгледа во право беше. Колку и да изгледаше невозможна таа комбинација на 2 кандидати од ВМРО во втор круг. Ама во вториот круг независниот кандидат победува, нема шанси ВМРО.Во Македонски Брод ДПМНЕ и независен кандидат влегле у втор круг, СДС одма испаднале
Немало излезност повеќе од 1/3.Како има втор круг во општини каде има само два кандидати?
да иде заедно со велимир смилевскиShilegov od sega na petocna molitva u dzamija da go vidime, Saraj/Cair/Shutka i Centar (kakva cetvorka) go odrzuvaat u zhivot
Во Кочани на резултати вика 47% до 18.30. Радовиш гледам исто. Мицко ваљда спомна втор круг заради набројување и тесни резултати.Немало излезност повеќе од 1/3.