Па зар ти би гласал за шарлатани како Перо Камиказа и Бени Шаќири? Немој да ме јебеш бре...Ако од СДСМ или ВМРО не им платиле за да ги кандидираат овие двајца,тогаш и Левица и тие другите кои и да се најпаметно да се самоукинат,да не постојат.
Перо Камиказа како избор на Левица само ми ја потврди неозбилноста. Не ги коментирам другите ни па споредувам. Али како најнадежна 3та опција во подем, да искочиш ти со Перо Камиказа, е у најмала рука дилетантски.
Бени џабе го спомињате. Колку што знам, уште од одма они со Шилегов се поврзаа и соработка ветија у втор круг. Он е само уште еден од многуте мали привезоци на СДСМ/ВМРО.
Јас да ти кажам избори бојкотирам,али ако морам и за Шилегов пре би гласал него ли за ш.иптаров или Камиказата.Апасиев треба да ја снима главата на магнет,ако е све у ред ондак му платиле или не дупи у здрав мозок.До кога бе,до кога со разно разни кловнови ке експериментираме?Со вакви будали ли ке им спротиставуваат на Вмро и Сдс? Кандидативе се навреда за сите нас
До кога бе,до кога со разно разни кловнови ке експериментираме?Со вакви будали ли ке им спротиставуваат на Вмро и Сдс? Кандидативе се навреда за сите нас
Петре Шилегов е убеден во поддршка од Бени Шаќири во вториот круг, потенцирајќи дека биле другари со пејачот.Јас и Бени сме другари, при...
vecer.mk
После Бени ако демантирал, тоа е друго.
Инаку и без ова, според досегашните искуства со избори, не може а да не се малите партии привезоци на поголемите две.
После изборите, сите тие редовно ги жртвуваат партиските деали за директорски, советнички или други административни места. Партијата која го кандидирала Бени е особено позната по таа пракса.
Па зар ти би гласал за шарлатани како Перо Камиказа и Бени Шаќири? Немој да ме јебеш бре...Ако од СДСМ или ВМРО не им платиле за да ги кандидираат овие двајца,тогаш и Левица и тие другите кои и да се најпаметно да се самоукинат,да не постојат.
Петре Шилегов е убеден во поддршка од Бени Шаќири во вториот круг, потенцирајќи дека биле другари со пејачот.Јас и Бени сме другари, при...
vecer.mk
После Бени ако демантирал, тоа е друго.
Инаку и без ова, според досегашните искуства со избори, не може а да не се малите партии привезоци на поголемите две.
После изборите, сите тие редовно ги жртвуваат партиските деали за директорски, советнички или други административни места. Партијата која го кандидирала Бени е особено позната по таа пракса.
Автоматски споено мислење:
И покрај тоа, ми личи ненормално, после овие 30 години, да гласам за кандидат на СДСМ или ВМРО.
Добро бе политико монголоидот со глава ко бернардинец, по кој критериум добива пресс легитимација да влага на конференции? Неверојатно колку е одвратен.
Мене и не ми е јасен тој концепт на давање гласови што сите го трубат, сметам дека е чиста небулоза. Пример, еве на избори ќе гласам за Бени. И Бени не влага во втор круг. Како сега Бени ќе го даде мојот глас на Шилегов кога нема шанси да гласам за Петре. Или као ајде сега Бени апелира до неговите поддржувачи да гласаат за Шилегов па кој сака нека повели...
Мене и не ми е јасен тој концепт на давање гласови што сите го трубат, сметам дека е чиста небулоза. Пример, еве на избори ќе гласам за Бени. И Бени не влага во втор круг. Како сега Бени ќе го даде мојот глас на Шилегов кога нема шанси да гласам за Петре. Или као ајде сега Бени апелира до неговите поддржувачи да гласаат за Шилегов па кој сака нека повели...
Јакиот ендорсер Бени Шакири. Нема он партиски ботови под него, евентуално сесраму ќе ја моли да гласа за Петре. А тоа ендорсирање и демек преусмерување гласови е за партиски ботови. Тоа има логика ако отпадне некој од ВМРО и Мицко каже ај сеа гласајте за Левица. Тука имаш увек 200.000 спремни од двете партии да поступат по нареџење.
Али Стевчо да биде фаворит во Карпош и сите останати бројки баш не ми имаат смисла. Мислам дека и СДС и ДПНЕ имаат барем 20-30% пониски бројки. Али мора и на двете партии да го дигнат % кога ги штелуваат за да не биде ептен блатантно каде што едната води пред другата со 10%.
ВМРО се двоумеше да го подржи Стевчо колку што читав... Оливер Зафировски е прилично партиски активен ама не може да има значајна бројка во Карпош. Водоводџијата е тотален промашај од СДС. Толку грд и антипатичен лик ретко се раѓа. Дарко од Левица е градско дете и не посебно интелигентно. Претпоставувам дека ќе има втор круг во Карпош со расипање на гласовите.
Не знам зошто со ваква популација ги потценувате гласовите за Стевчо? Ќе има значајна бројка, ќе правиме муабет. Ќе биде: не е важно колку стана има, барем се правеа улици, фасади...
Колку години има оваа? Се над 35 ќе го сметам за импресивно.
Ако победи ќе биде најубава личност која излезгла на македонска политичка сцена.
Нина Групер, Рангелова и остала багра кур да јадат.
Е Ермира Мехмети беше така вонсериска мада таа не е во политика више.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.