Анален секс, анален оргазам, Analingus

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Имам пробано еднаш кога бев ептен зелен не ме бендиса многу. Пред некое време се заинтересирав читав нешто теоретски, премногу припреми за добар анален секс барем според искусниве аналофили. Да се употребува лубрикант во големи мери, партнерката да се олесни во ќенеф обавезно пред тоа за да се спречат несаканите гасови, да направи клистрација на дупот за да не дојде до несакани инфекции (ова се однесува ако не употребуваш заштита).
Мене ми заличи како дедо ми кога ќе ги припремаша 24 часа свињата пред колење не за секс кој треба да биде спонтан за добар и изгубив волја.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Ако се чита од нет или се следат упатства од лекар треба ништо да не се проба а единствен 100% сигурен секс би бил со десанка (или леванка) :).

И тука има финти кои се добиваат со пракса а спонтаноста си доаѓа (како и за се друго) сама од себе ако се има осет и разбирање за женската, малку здрав разум и желба за експериментирање.

Некои работи звучат убаво на теорија а во реалноста не функционираат (зборам за припремите) така да ништо не ја заменува праксата поготово што не се сите жени исти :).

Сепак заради фактот што повеќето мислат дека треба само да и го „начукаат“ и она ќе доживее невиден оргазам добро е прво да се прочита теорија (макар и претерана) за да не се случи девојката да доживее таква траума па после сите следни дечковци да го кркаат ради некој прв што бил глуп :).

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Според дечкото погоре што има коментирано, ако сакаме вагини тогаш сме прави фраери, но доколку ако сакамо на партнерката да и го пикнеме малце погоре тогаш сме потенцијални педери или пак партнерката доколку сака да бидам сигурен таа сака геј порничи?

Дечко дај средисе, сакав од љубопитност, ми се виде убоо, но верувај не би го закачил на маж.

Одвратно е бре.

Член од
31 декември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
2
Ma peder sie peder, ne bira rupa.
Ostaj ti sea filozofii na mene tuka....hahahhaa
I ne rekov deka e peder, tuku deka ima tendencii ...

Neam druga rabota kaj so sere, ke i go pikam.

Odi be odvratnosti...bljaak...

The Masc

Somebody Stop Me
Член од
3 јануари 2011
Мислења
22
Поени од реакции
2
Ја сакам пред да имам анален секс со некоја женска да ја излижам на дупчето од гзето, па дали го обожаваат тоа женските, тие што сум ги лижел таму, мислам дека им беше убаво

Matador

so e sega pak ova
Член од
7 јануари 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Jas mnogu go sakam analniot bideki moze da svrsite vnatre bez nikakvi posledici ...

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Neam druga rabota kaj so sere, ke i go pikam.
А си го пикнал ли некогаш кај што моча?
Што правиме со кравите, тие серат и мочат од исто место?
Добро е што кравите не носат гаќи инаку ти не би видел никогаш пи.ка :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom