Анален секс, анален оргазам, Analingus

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Збориме за обратна ситуација, како јас се осеќам.. кога ми го лижат и обратно а не дали јас/девојката осеќа/м нешто кога лижам :)
Епа мене ми е убаво кога го пикам анално :) во девојка оти е потесно и полесно доживувам оргазам. Но тоа не значи дека девојката исто толку ужива во чувството, освен психичката игра.

Ако размислете добро, потполно е исто. Едниот доживува физичко задоволство, другиот психичко. Кај вагиналниот секс, двата уживаат.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Де бе па вие, не ги убедувајте на анален секс... Стварно, сигурен сум дека само ги напињате.
Ако е слободоумна, доволно загреана и сака да експериментира, тогаш сигурен сум дека ќе ужива и во аналниот секс. Ако не, џабе се сите објаснувања.

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
ja kazuem deka e topp i eden i drug ali bez napinanje na devojkata molim te sakam da probam u toa ..... bolje sama da kaze nego li ti so sila :)
drugo takvo nesto ne sum zabelezal kaj devojka retko se desue analno da bide ali sepak RESPECT za temava i za devojkite sto odgovorile na ova
RESPECT

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
S

Sheldon Cooper

Гостин
Be молам, без глупи коментари кои само трошат бајти во базата.
Се извинуваме што го трошиме вашиот ценет простор калкулиран до баjт, слободно избришете го коментарот и ќе изгубите форумџиjа коj е на каjгана 2 години. Поздрав

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Се извинуваме што го трошиме вашиот ценет простор калкулиран до баjт, слободно избришете го коментарот и ќе изгубите форумџиjа коj е на каjгана 2 години. Поздрав
Форумџија кој за 2 години сеуште не научил дека коментар од типот: "ммммммм секс :) :)" се смета за непотребен, џабе плаќал 2 години сметки за интернет.

S

smart ass

Гостин
Епа мене ми е убаво кога го пикам анално :) во девојка оти е потесно и полесно доживувам оргазам. Но тоа не значи дека девојката исто толку ужива во чувството, освен психичката игра.

.
Или поточно работата е до Кружниот мускул-не дека е потесно:)

Кај вагиналниот секс, двата уживаат
Епа тоа е финтата:)

Немам пенетрирано во газе до сега...некако не ми е филм...поарно е да го плескаш:)

--- надополнето ---

lugje, pri analen sex nema prirodno podmackuvanje, ne napalena da e zenskata, kolku saka neka e vozbudena i napalena, nema prirodno podmackuvanje. Barem medicinata taka tvrdi
Тоа е точно-затоа има и лубрикант заедно со кондомите.

Што се однесува до тоа т.н психичко задоволство-не постои туку е на некој начин уживање во болка..освен кога од практични причини се оди на аналка на пр. свршување.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
а бе што сте запнале за аналниот секс тоа се зависи од индивидуи според мене не можеш да споредиш шупче и пиче пошо шупчето немет влажниот секрет како путка тоа е дкажано :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Analen, vaginalen, abe sex da e :)
Nego, nesto mi ukjutefte na temava.
Ili nikoj ne pleska i kupista neebitis ima ili od sekakov, ta i analen sex nema vreme da se izanalizira na temava :)

V

Vollstandig

Гостин
Ако сте за анален секс глејте само да имате добар лубрикант и добро подмачкано да е иначе ќе имате болки и вие и чупето, а и можите да и го напрајте дупето лом да не можи да се покака:)
Иначе супер е поеќе ме пали мене коа пенетрирам анално ради шо подруго е чуството:)

Член од
31 декември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
2
Maskite sto sakaat analen seks, imaat homoseksualni tendecii.

Kajgana Shop

На врв Bottom