А генерално гледано, Колтс утнаа ФГ, утнаа обид за 2 поена..
Ова требаше лагано победа да биде на Билс, имаа пар меч топки, а најбитно...ова на крај, требаше да го убијат времето.
Еве, тешко ќе биде сега за Колтс, ама стварно, ако се посерат Билс...
Решен меч беше ова, ни Фалконс вака не се посеруваат (ок, добро, не )
Се што требаше е...трчај се додека не испадне 4th down.
Тоа е се што требаше, гарантирам да го правеа тоа у моментов мечот ќе беше завршен у буквална смисла, ќе завршеше времето сега
Ova e fumbleeeeee!!! Zashto ne snepaa Coltsi pred tajmautot?!?!
Автоматски споено мислење:
Ruling on the field stands?! What?! Dali ste vie slepi bre?!
Пропуштена шанса во прво полувреме, промашен ФГ од 33 јарди, еве и сега ништо не направија со нападов (во кој имаше фамбл али судиите не знам што гледаа на снимките ).
Билс ќе мора подобро во конференциско полуфинале ако сакаат да победат. Кои им се можни противници?
Значи, Бафало-Стилерс многу веројатно во следна рунда
Ауууу тоа ќе биде интересно
И вака гледано........стварно Енди Рид ќе треба да проба ептен за да не стигнат до СБ
Иако нели, тежок пат би бил со Тенеси/Балтимор па потоа и ваљда Билс или Стилерс...
Ама ипак. Чифс се бољи од сите овие екипи, особено после утакмицава денеска..
Малце квалитет и мозок и лесно можеш сите да ги запреш си ги покажаа дупките сите екипи до сега
НО(!!!)
Чифс се влезени во лоша форма на крај на сезонава, некако не делуваа ептен јако од тоа што гледав.
Ваљда се опуштија, па сега со паузава ќе се уозбилат.
Ама ете, ќе биде интересно.
Таа недела одмор надреално помага, не сте свесни колку.
Очекувам во следниве години со новиов концепт повеќе екипи да се молат да добијат late bye week пошто така им е подобро за во плејоф
А сега..за никој посебно нема да навивам пошто симпа ми се ептен Сиетл, ама од друга страна, Ремс ако победи денеска тоа е бољи з Тампа во евентуална следна рунда (да, порадо би играл со Сејнтс наместо Сихокс и покрај двете партии до сега)
@dragonsky, еве зошто не го можам Филип Риверс, типичен чоукер квотер. Види го што направи на последниот драјв, фрли у аут, го погоди таму Бленкеншип дур се загреваше. А и целиов тим на Колтс денеска, доби ненормално многу шанси и курац.
Билс вака ја заебаа и лани во плејофот против Тексанс но тогаш загубија пошто имаа подобар тим спроти нив, сега извлекоа г'з само ради неспособноста на противникот и ради Дигс.
Да за првио пат. Не гу пратеше целосно, виде постигнаа ТД и после гледам одат на 2 поена. И да имало фаул не ми е логично да идат за 2 поена кд е плејоф, плус некој јард поблиску и знае се 90% дека е раш и Бафало га запреа. Ај секако нема ногу влијание вторио пат успешно реализираа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.