Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
Хепта, абе не ми прави смешки.
Прво и прво не те прашав тебе ништо и нема зашто да осеќаш потреба да одговориш. Знаеш добро дека твоето мислење уопште не ме интересира.
Ти можеш и како крал да се осеќаш, што не значи дека јас ќе ти се обраќам со: Ваше Височество.
Ова се нарекува шерифување на тема и требе да ти дадат некоја негативна, а не мене да ме пријавуваш за употреба на зборот секта и да манипулираш со модераторите и киселиот за да ме банираат.
Вешт манипулатор си и не ти замерувам на тебе. Замерувам на киселиот и на модераторот на религија што ди дозволуваат да шерифуваш по темите и да банираат по твоја желба.
Одговори на ова за што те прозивам...заеби шерифување....
Еве до тебе едно конкретно прашање...Кроули како и секој друг телемит би му рекол на човек што сака да конзумира супстанции за да „засили“ дејство на ритуалот, да прави како му е волја.
Така ќе има најголема одговорност тој што посегнал по супстанции и нема да може да ме обвини ниту мене, ниту Кроули ниту богови ниту демони - сам ќе си биде крив заради неразбирање на својата волја
е...
Дали освен земање на супстанции за „засилување“ на вољата, во вашите ритуали се прават оргии?