- Член од
- 8 февруари 2013
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 219
Alick the PIG
![](https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/298695_112078662233540_606448283_n.jpg)
Момче, зошто некој би фрлил 3000 денари за Магика без солзи, чиј превод е како од северно корејски, кога истата може да се купи на српски за 600-800 ден од Езотерија, со превод кој доликува на такви книги?!?!?И официјално момци и девојки, македонските изданија на делата на Алистер Кроули(Големиот пророк - Ѕвер) станаа најдостапни за вас на целата територија на Македонија!
Истите може да ги набавите тука или пак да проверите во книжарниците „Табернакул“, „ТРИ“ или „ТОПЕР“
Споделете ја информацијата![]()
Бидејќи некој сака да ги прочита на македонски јазик, што знам зошто... секој си има своја причина зошто би купил книга...
А ќе го учлениш во сектата откако ќе ја прочита???Магика без солзи е многу помалку од 3000. Ако се најде со мене некој, ќе ја добие и под 690 ден![]()
Под „секта“ мислеше на Редот О.Т.О.?А ќе го учлениш во сектата откако ќе ја прочита???
Не знам која е Фроса, но ако и го имаш меракот, повели
Браво...Јас сум Кроули.
Кисело е грозјето, кисело!Браво...
До сега има скоро 11 000 тврдења дека некој е инкарнација на Кроули
Интересно...
Мене ми се погоди грозјето, за други не знам ниту ме интересира... секој по својот пат.Кисело е грозјето, кисело!![]()