- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.601
Факт е дека човекот е роден како Едвард Кроули, а Алистер си го срочил доста подоцна за да биде збирот на буквите како што сакал да биде.
Абе признај мака ти е бројната вредност та не името!!!
Па ти немаш свое име? Твоите ти дале име?
Мене кумот. А ти сам си измисли за да бидеш како Кроули? Не ме зезај, мислев дека си посериозен. Зарем мислиш дека тоа ќе те напраи да бидеш ко него...Па ти немаш свое име? Твоите ти дале име?
ОК. така нека е. си измислуваме имиња кои не дефинираат...Тоа си е твој проблем... јас имам мое име! Не нечие туѓо... И мојата рачуница ми е таа...
Па да де, истото го зборувам и јас... му честитав роденден на Алистер...
Не мора. Има милион примери каде што е така.Кога има развој како што велиш ти, значи името МОРА да се смени.![]()
Не. Само си параноичен.Ти гледаш постојано проблем се што е во врска со телема, О.Т.О. и Кроули.
Примери има за се и сешто...
Хепта абе све добро е што објасни со имево,но јас не го менувам ме имаат вака запамтено,во телефони потпишано кој ќе им кажува од ново,мака ми е.Примери има за се и сешто...
Ех сега и параноичен... Не сум параноичен... ти си таков каков што реков дека си. Ништо повеќе. Се закачи за името Алистер (бидејќи нели ние се раѓаме со имиња од „бога“ дадени, која глупост) што си го сменил некој бидејќи дава 666... Реков и Шем Јехешуах дава 666...
Толку си параноичен што остојано трчаш наваму натаму да ни дообјасниш што е и како е![]()
Абе Werther...
Oд кај знаеш бе ти Хепта дека неможам?Абе Werther...
Ти не можеш многу побитни работи во животот да си смениш, а се заморуваш со името.
Името е најмалку битно.
Како што рече: битно е само за другите! Да те запаметат. Ете и ти го запамети АЛИСТЕР КРОУЛИ , Големиот Ѕвер 666![]()