Има, има. Има и доста дупликати, ако сакате да напраиме една групна собиранка вака од форумов, зашто како што гледам овие од ФБ тек за во мај имаат закажано групно мењање.decki da ne go siberia nekoj albumov? normanno za razmena e se imati duplicati
Јас немам нешто мн дупликати уште 40тина ми се останати ама ќе лизга уште една кутија како од шалаИма, има. Има и доста дупликати, ако сакате да напраиме една групна собиранка вака од форумов, зашто како што гледам овие од ФБ тек за во мај имаат закажано групно мењање.
И мене ме интересира истото.Има некој награди албумов за фудбалов од Панини ?
Од каде ги купуваш сликичкиве нигде неможам да најдам?некој за размена на нба 2019/2020?
По трафики мора да има..јас од 4 локации две се во трафиките во ТЦ Бисер, една таа во гтц на приземје и имаш во тоа за странски списанија што е градски зид (таму имаш се од албуми)... напомена овие за нба се далеку поефтинини него за фудбал а исто се панини. за новата сезона планирано е новиот албум да излезе како што разбрав крајот на март почетокот на април.Од каде ги купуваш сликичкиве нигде неможам да најдам?
За Водици рекоа.Кога треба да излезе албумот Еуро 2020?
Ако купи, дај да се размениме имам преку 200 дупликати....Од каде ги купуваш сликичкиве нигде неможам да најдам?
Купувам јас од странските картички малку се посолени ама има повеќе ќар од продажби.Ако купи, дај да се размениме имам преку 200 дупликати....
Имаш по трафики на доста локации, видов го има и во карпош 4 во трафиката баш денеска...Купувам јас од странските картички малку се посолени ама има повеќе ќар од продажби.
Сезонава шо пројде ако имаш од Зион и од Морант чувај ги колку и да имаш ма да самолепливи сликички треба да проверам дали се продаваат добро.
Инаку не сум нашол уште сакам да го соберам барем цел албум здравје после НГ ќе најдам па ќе мењаме нешто што ке искочи..
Поздрав