- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.316
- Поени од реакции
- 15.485
Najčisti vo celo podračje na Valona...A za Orikum dali znaes plazite i vodata dali se čisti?
Sega sum vo Ksamil...koj saka nekoe info, neka praša
Najčisti vo celo podračje na Valona...A za Orikum dali znaes plazite i vodata dali se čisti?
Bukirav veke vo Orikum.Kaj nekoja vila Agron.Dosta solidna cena 25 evra od den so pojadok!Za trojca.Najčisti vo celo podračje na Valona...
Sega sum vo Ksamil...koj saka nekoe info, neka praša
Za ksamil dobar li e sega patot i kako e tamu opsta atmosfera?Bukirav veke vo Orikum.Kaj nekoja vila Agron.Dosta solidna cena 25 evra od den so pojadok!Za trojca.
Koj imat pari normalno jr si odi bo grcija.Сите до сега во животов што ги прашав, Дали би иделе пак у Албанија? Одговорите беа: Никогаш повторно, Грција си е Грција.
Нашиве села се 100 пати подобро средени отколку нивните ТУРИСТИЧКИ села, и тоа беа дел од одговорите.
Мизерија, јас бев и ич не ми се допадна.Nekoj da ne.bil vo Spile pod Drac sto e mestoto, da kaze kako e?
Da...do Levan e avtopat, a posle prema Girokastro e brza magistrala so 1+1 vo pravec. Pred Girokastro ima nova brza magistrala so tunel i direkno te nosi vo SarandaBukirav veke vo Orikum.Kaj nekoja vila Agron.Dosta solidna cena 25 evra od den so pojadok!Za trojca.
Автоматски споено мислење:
Za ksamil dobar li e sega patot i kako e tamu opsta atmosfera?
Да супер се плажите во Орикум и нагоре према Валона. Со чакал ама супер се. Е сега нешто сендвичи за на плажа, како дуќанче или нешто таке, нема избор некој голем ... Во Валона има сѐ. Ама надоле по плажете или пицерие или за морска храна. Пецива нешто како за на брзина има у Орикум дуќанчиња.A za Orikum dali znaes plazite i vodata dali se čisti?
Шпиле ти е село составено од една улица долга цели1,5км која води до плажа ај барем да беше покрај обала и имаш само по еден објект од лево и десно на улицата наредено, толку!A dali vodata e čista?Restoran bar nekoj se naoga li?
Јас би се вратил у Албанија ама исклучиво во ХимареСите до сега во животов што ги прашав, Дали би иделе пак у Албанија? Одговорите беа: Никогаш повторно, Грција си е Грција.
Нашиве села се 100 пати подобро средени отколку нивните ТУРИСТИЧКИ села, и тоа беа дел од одговорите.
Како па да неKsamil e napraven Saranda 2...urbana džungla
Dečko...prv pat jas koga odev za Ksamil, patot od Saranda bese čakal....Како па да не
Којзнае кај си бил ти
јас сега се вратив...но не знам дали сега има таква опција. многу одамна(2008-ма) мој другар извади на лице место во Ќафасан....но денес каква е состојбата незнамNekoj sto patuval sega skoro za albanija ako znae da mi kaze dali moze na granica da se izvadi zelen karton ?
Абе можеш и до Охрид или Струга да пројдеш да си извадиш... Не мора да ризикуваш на граници. Најди на Гугл мапс кај има технички и тркни успат.Nekoj sto patuval sega skoro za albanija ako znae da mi kaze dali moze na granica da se izvadi zelen karton ?