Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.454
Поени од реакции
39.098
а може ти си го удрил џипот по партиска задача, тој бега не сака да си има работа со новинари ...
Не смееш никаде во светот да бркаш ни да се закануваш никому околу сообраќајка, само повикување полиција ако не се направи европски записник.
Тука целата работа е рекла казала, ако имал тој во парк сведоци нема да го бркал, но целава работа е намешталјка, тој првиот не може да земе пари од осигурување ако нема сведоци или ако не направат европски...
Сега требе некој од другата страна да го праати Шилегов, да инсценира судар и да се бара алкотест...
Па можеби за тоа го бркал , оти нема сведоци и нема европски записник. Зошто сам да сносува штета? Некој да те ргне у темно без сведоци , како ќе докажеш дека си правел сообраќајка? Спасов требало да застане и да ја истера работата до крај според законите. Никој немаше да го обвинува дека правел сообраќајка , на секој жив човек се дешава.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не требале да го бркаат, ете проблем му напраиле на човекот.
гарант тој шо го бркал е еден од оние шо фрлале бои по владини барокни згради а полицајците кои го запреле - сигурно се вработени од СДСМ

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Spored nekoi scenaristi tuka, ke ispadne deka prvo Vlade Milchin mu sipal alkohol na Dimeta namesto sok (svesno iako znae deka ne se tochi na lica pod 18 godini). Potoa namerno ja predizvikal soobrakajkata i plus go brkal, a u meguvreme im kazhal na Alfite kaj e tocno Dimche. A da, mu ja podmetnal i sluzbenata kola da ja vozi plus namesto soprugata mu podmetnal druga devojka.

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
гарант тој шо го бркал е еден од оние шо фрлале бои по владини барокни згради а полицајците кои го запреле - сигурно се вработени од СДСМ
А соросите претходно пијачки го частеле.
Убаво го наместиле.

B

Bafra

Гостин
http://lider.mk/2016/10/21/pukano-bomba-audi-kozle/

Колата врз која е фрлена бомба е на Ратко Капушевски, потписникот на фирмите на Самсоненко.

Изгледа уште едно "самоубиство" како Крпач би било премногу , па вака ги заплашуваат.

Дали СЈО може да ги чешла приватниве фирми ??
Како сведок Ок ама сепак НЕ се тие кои управуваат со државните пари и на кого ќе ги дадат, ако не бил тој ќе бил петко трајко итн.

Знаејќи од која фамилија е сопругата на Диме Спасов и јас не би сакал да се дознае,Голи Оток не ти бега или темнина :свиркам:

П.С.
За сите што комуницирате со дедото Иреал, јас Вас би ве прашал дали сте нормални.. не него. За него сфатив дека не е во моментот кога кажа дека смрта на малата Тамара е небитна работа врска Тодоров работењето.
А човекот е дедо па видете вие со каква личност имате работа

Член од
12 март 2009
Мислења
20.854
Поени од реакции
17.089
Па можеби за тоа го бркал , оти нема сведоци и нема европски записник. Зошто сам да сносува штета? Некој да те ргне у темно без сведоци , како ќе докажеш дека си правел сообраќајка? Спасов требало да застане и да ја истера работата до крај според законите. Никој немаше да го обвинува дека правел сообраќајка , на секој жив човек се дешава.
а како ќе се докаже кој кого удрил во темница, кој е виновникот?? комшија се возел во такси, таксито поминал на црвено и удрил друго возило, таксистот му кажал да кажеш ние бевме на зелено ( пред да има камери)
Со бркање на некого нема да докажеш ништо, може тој не застанал за ситна сообраќајка бидејќи има друг проблем.
Како и да е по закон тој што брка некого не треба да добие ништо од осигурителна . а и секој не се признава за сведок, инаку крај нема...
Во свет бркање на некој за да ти признае ситна сообраќајка е кривично дело
Освен тоа штом се поместат возилата не се прави ни полицисски увид, освен ако има повредени...

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
Да, баш, на ВМРО законот ќе им сметал, како досега не ебеа жива сила, тогаш најдоа за блгарот. Абе..
Секако нема да го уапсат блгарот, меѓу себе не се апсат.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.854
Поени од реакции
17.089
кога кажа дека смрта на малата Тамара е небитна работа врска Тодоров работењето.
А човекот е дедо па видете вие со каква личност имате работа
не сум напишал такво нешто, можеби сум напишал дека смртта не е од сколиоза а што беше дадено од официален записник, како причина беше мислам ефизем на бели дробови ... и сум напишал дека и сега ама и за сите предходни министерства умираа луѓе и деца од банални работи за кој не треба многу пари, ама не им биле интересни случките на соросоидите бидејќи не можат да ги искористат во политичка кампања...

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Мамето нивно соросидно!
Што им требало да го бркаат, денот му го расипаа.
Да неможе да дупне на раат човек од овие соросиве значи.
Така е!
Спаваш ли мирно Дауте Динарицо?
Спаваш ли мирно Омере Аџами?
Спаваш ли мирно Етеме Абазе?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
http://kurir.mk/makedonija/vesti/osudeni-kriminaltsi-go-napadnale-dime-spasov/

Еве што била работата. :pos::pos:

Уште некој да објасни кој му ја подметнал оваа куравата во колата, и случајот е решен. Е да, и треба да објасни кој кур барал шоферот на Спасов да се пријавува дека тој возел.

:lolzz:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Хофман можи гомна да јади за овие од курир значи :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.275
:pos::pos::pos:
Мизерија, изгледа почнаа од курир да се заебаваат со димче...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom