Man-ce-ster
fanatic
- Член од
- 2 јануари 2009
- Мислења
- 1.524
- Поени од реакции
- 707
Ah be Stojance Stojance so ti se desi pa od patriot stana obicen platenik koj za pari i fotelja si go prodavas dostoinstvoto...
50-60?Ставре мислев денес не си активен па се убацив. Вчера имаше негде 50-60 коментари од тебе. Немам намера да одземам твоето професорско место денес. Повели. Распали со тоа твоето - да ти ебам сетсрата пуши го куров сендвич луѓе дркања и твојот добро познат арсенал за пристојна, конструктивна и плодна дискусија.
Сите се радувавме, во Кавадарци го пречекавме Гечето како херој, убаво беше, не ми беше тоа поентата. Уште тогаш кажав, прославивме четврто место, и требаше на нацијата таква катарза, секое наредно славење такви успеси (четврти, петти места) ќе го доживувам како пораз. Да не одиме офтипик, но и во спортот сме на европско дно, сите околу нас имаат многу поголеми успеси последнава деценија (освен Бугарите, ама тие онака за ништо не се способни).Не беше. Освен ако не си гледал баскет со најчевска заедно. Јас бев на плоштад на само кога дојдоа туку и кога се пласиравме во полуфинале. Ако имало нешто поспонтано од тоа и ослободено од партии и курци палци во овие 15-20 години те молам посочи ми. И во тој момент некој се почуствува повикан да јаде трици и сега пак тие се во први редови и тие ги праат овие фрки и глумат револтирани. Ти кажав, како првите денови сите ќутеа, чекаа да видат медиумите опзициски како ќе реагираат и овие поттикнувачиве и сега стана кул оштетување. Тоа само зборува за тоа колку се подложни сите на манипулации (било кои групи на луѓе).
Ah be Stojance Stojance so ti se desi pa od patriot stana obicen platenik koj za pari i fotelja si go prodavas dostoinstvoto...
Rekov platenik ne predavnik..Predavnik e Milcin - dokazano..
Стојанче е предавник, а Грујо кој ги амнестира убијците на Македонци е војвода.
Да ти ебам тоа телето глупо, да ти ебам.
Се јаве и стубот за одбрана Борко, тоа е најлошо,чуствуваат на своја кожа како тонат, и ги активират овие јавни гомнојадци да јадат јавно говна таму кај шо не му е место. Очекувајте уште вакви јавни лижачи да излезат со статуси на фб. активирани сеSe jave i ova kucevo gnasno.
Ah be Mojso Mojso gjubre edno, te nemase nesto vakvo da napises za SMRTA NA MALATA TAMARA. Gi aktiviraja site naednas sateliti, osetija deka tonat so brzina na svetlina.
Ocekuvajte sega i aktivirajne na dr javni licnosti
Се согласувам со истото иако ако бидеме целосни во приказната колку што се сеќавам на оваа средба беа поканети сите новинари, а провладините одбија да присуствуваат.
А зарем мислиш Заев е толку јак и на некој новинар од овие на сликата да му наредува што да објави на својот медиум?
Не, не, таа средбата за која зборувате (за реформи во медиумите), си се одржа. Кој бил, што бил, не ме интересира. Сликата што ја постирав е сосема друго - Цеца и кафана. Официјална средба е да, но со одбрано друштво. Такви официјални средби прават и Миленко, Јанко, Мирка, Чилиманов...не беше оваа на официјална средба со сите новинари?
Dobro fala za informacijata ke gi cekame da se izjasnat i drugite sportisti. Nego kazi mi sigurno znaes.. Zosto SDS nesaka da odi vo Vienna da se dogovorat?Се јаве и стубот за одбрана Борко, тоа е најлошо,чуствуваат на своја кожа како тонат, и ги активират овие јавни гомнојадци да јадат јавно говна таму кај шо не му е место. Очекувајте уште вакви, активирани се
Zatoa sto znae deka sekoe resenie vodi kon izbori..Dobro fala za informacijata ke gi cekame da se izjasnat i drugite sportisti. Nego kazi mi sigurno znaes.. Zosto SDS nesaka da odi vo Vienna da se dogovorat?
Со криминалци не сеDobro fala za informacijata ke gi cekame da se izjasnat i drugite sportisti. Nego kazi mi sigurno znaes.. Zosto SDS nesaka da odi vo Vienna da se dogovorat?
http://press24.mk/veli-mumin-narodot-odluchuva-dosta-e-od-ukrainskite-scenarijaDobro fala za informacijata ke gi cekame da se izjasnat i drugite sportisti. Nego kazi mi sigurno znaes.. Zosto SDS nesaka da odi vo Vienna da se dogovorat?