- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
Не беше. Освен ако не си гледал баскет со најчевска заедно. Јас бев на плоштад на само кога дојдоа туку и кога се пласиравме во полуфинале. Ако имало нешто поспонтано од тоа и ослободено од партии и курци палци во овие 15-20 години те молам посочи ми. И во тој момент некој се почуствува повикан да јаде трици и сега пак тие се во први редови и тие ги праат овие фрки и глумат револтирани. Ти кажав, како првите денови сите ќутеа, чекаа да видат медиумите опзициски како ќе реагираат и овие поттикнувачиве и сега стана кул оштетување. Тоа само зборува за тоа колку се подложни сите на манипулации (било кои групи на луѓе).па да бидеме реални, преголема беше помпата за тие четврти и петти места, што не ги пречека некој кај портата пред две недели.
настрана дека има поента Наумче и сите што го осудуваат вандализирањето, но многу од нив (јавни личности, спортисти) устите им беа затворени за многу поклучни прашања, а сега ги здоболе за малце боја и графити кои се чистат за еден ден.
Не го оправдувам вандалството, да не е разбереме, но го сфаќам, издувен вентил од целава ситуација негде мора да има, само да не се претера.