Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.221
Поени од реакции
46.509
Ja-вно, твр-дам де-ка, Ка-ти-ца Ја-не-ва, не-зна-е да чи-та! Се мо-ли, да про-дол-жи со че-тврт, раз-ред шко-ло! Фа-ла!
кога веќе имаме глувонем претседател кој не знае да гукне, можеме да имаме и специјален обвинител кој не знае да чита.

:kafence:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Никој нормален нејки ама ете сепак се тука. Јас не ги викнав. Ти ? Сами дојдоја ? Кој ги повика?
Нема везе , секако е касно сега. Бељата е сторена.
Инаку со болдот неможам да се согласам дека е баш така ако гледаме што се случува во последните неколку години во светот. Но како што реков сега тоа е тотално небитно. Сега други ни ја кројат капата.
Парите ги зедовме ние, сеа кога ќе дојдат ќе ги вратиме, на ваков или таков начин. ;)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.015
Поени од реакции
12.684
Се утепавте до слушање, и пак не сфативте што значи Гордана во структурата. Нит сфативте колку е лојална, па теравте некои филмови за бегање. Викам, толку слушање, за џабе.
Колку е лојална ќе видиме допрва. Не сте западнале во некоја тешка криза досега па за да си докажувате лојалност. Да не почне случајно да пее Гоца вечерва за да си го спаси газот, па да ти текне колку е саатот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.221
Поени од реакции
46.509
лојална или не горде, периодов се остави од идење на писихајатар со мамичка. :kafence:

W

wicked_1

Гостин
Сега ќе се најостри и најагресивни мегафоните, се што ќе праат по медиумиве на емисии ќе биде класичен алиби фидбек за тврдата маса за ситуацииве, на која ќе и треба нешто на што ќе може да се држи..

Во очите на секој што може и му е дозволено малку да резонира, сето ова ќе изгледа доста психопатски.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.309
Поени од реакции
3.697
Колку е лојална ќе видиме допрва. Не сте западнале во некоја тешка криза досега па за да си докажувате лојалност. Да не почне случајно да пее Гоца вечерва за да си го спаси газот, па да ти текне колку е саатот.
Некој ќе крена два прста за заштитен сведок, ќе биде интересно после :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
ВМРО-ДПМНЕ е структура изградена само врз еден принцип. Лојалност. Таа секогаш се мери и се докажува.
Професионална деформација,секогаш е интересно кога ќе налеташ на клинички случај.
Се надевам сфаќаш опуртунизмот ти е слаб затоа што блефот не е успешен ако изгубиш со него.
А гледам и дека cat fishing-гот добро ти оди :icon_lol:
Се ми е слабо, и редовно губам, од кого стигнам. Плус сум клинички случај, и тоа е точно. Ама пак, не сум јас тој што се жали и кука.

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
5.015
Поени од реакции
12.684
Сега ќе се најостри и најагресивни мегафоните, се што ќе праат по медиумиве на емисии ќе биде класичен алиби фидбек за тврдата маса за ситуацииве, на која ќе и треба нешто на што ќе може да се држи..

Во очите на секој што може и му е дозволено малку да резонира, сето ова ќе изгледа доста психопатски.
Без заебанција сега, кога ќе пуштам Канал5/Сител се си мислам нешто случајно да не сум на грешна страна, најозбилно некогаш ќе земам и ќе се замислам.

ВМРО-ДПМНЕ е структура изградена само врз еден принцип. Лојалност. Таа секогаш се мери и се докажува..
Па не знам, некако лојалноста ви е на граница со глупост и можност за критичко размислување.
Јас под лојалност некако не подразбирам притисоци за гласање, притисоци за одење по митинзи итн. Не мора да излезе Јанева да ми каже дека ова се дешавало кога сум го посведочила со мои две очи.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
Па не знам, некако лојалноста ви е на граница со глупост и можност за критичко размислување.
Јас под лојалност некако не подразбирам притисоци за гласање, притисоци за одење по митинзи итн. Не мора да излезе Јанева да ми каже дека ова се дешавало кога сум го посведочила со мои две очи.
Среќа тие што ги притискале да гласаат и да одат по митинзи се дел од партиската хиерархија. :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Типците кои го бранат режимот, оние лојалните, експертите од типот на Пандов и Каракамишева, како и целокупната програма на Сител, Канал 5, Алфа, МТВ, РСМ и сл. толку ми е неподносливо за слушање и гледање, што мислам дека попрво би избрал 24 саата Гулабица да ја слушам како пее отколку овие мегафони како го бранат режимот.
Па овој начин на изразување, тоа карактеристично одвлекување на вниманието од реалните проблеми, таквото правење "на удрен", таквото глумење дека не се од овде и не можат да ја согледаат реалноста, а наспроти тоа те прават будала и те убедуваат во ненормалното.
Тој простаклук јас не можам да го поднесам. Изразувам сочуство до мозочните клетки на сите оние кои се информираат од горенаведените медиуми.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Најголема нуклеарка на Катица ќе биде случајот монструм..

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Ооо.. Почнавте да се јадете, а? :нинџ:
Ајде Мурџоо, испцујте и извреѓајте се меѓу себе колку што можете поарно.. :bravobe:
12 000 не ви бегаат.

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
5.015
Поени од реакции
12.684
Среќа тие што ги притискале да гласаат и да одат по митинзи се дел од партиската хиерархија. :pos:
Знаеш шо, некако поприфатливо ми е ова мислење да ти е наметнато од партија. Мене ме загрижува ако возрасен човек самостојно носи вакви заклучоци и има вакви мислења.
Како се докажува лојалноста во ВМРО? Сериозно прашувам, за другар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom