Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Гордана и Кире ќе се кандидираат сигурно. За Миле не знам, ама тоа нема да биде заради истражната постапка. Истражната постапка уствари му ги зголемува шансите. :D
Гоца не ја сакаат ниту во ВМРО. Не заебавај, која црна Гоца. Таа е симбол на целокупната шарада со разговороте, предмет на потсмев, Гоца шупрајш.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.937
Да сме здрави и живи ке кажи времето. Да не испадни само баравте гуштер најдовте змија. Немам намера да навлегувам во детали, сигурен сум повозрасните многу добро знаат што значи кога странци ке ти кумуваат. Не што не учиме на туѓи грешки, за жал не учиме ни на своите грешки од не толку далечното минато. Било како било како и да заврши ова ние ке бидиме губитници како и секогаш досега без исклучок. Под ние секако мислам Македонците како народ. И тие од ВМРО и тие од СДСМ и повеќето останати. Тие неколку што ќе имаат некаква корист од сето ова можеме да ги сместиме во статистичка грешка.
Ниту јас сакам странци да ни кумуваат во државата за внатрешни прашања, ама до тоа дојде бидејќи државата се сведе на ниво на локален башибозук и ако беше оставено на нас народот ќе се вовлечеше во меѓусебни пресметки потикнати од партиите. Тоа е, толку ни е способноста. Уште сме деца на кои ни треба надзор од старател.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ситна синекура сте вие што едвај чекате да се докопате до некоја позиција. Уствари и цела фама е за тоа , 10 години сте по фабриките на Николчета , мрзнете за 12 иљадарки.
Ма не такси , рикша ќе возам отколку јавно да поддржувам шизофрени сељачиња кои од Струмица направија приватен монопол. Како што реков , политички мртов човек како зз не доаѓа на власт , особено не против ваква инфилтрираност на ДПМНЕ у сите структури во и надвор од државата. Нека не те лажат Бејли и Орав со самоувереноста , работа им е тоа.

А овие шо државава ја направија приватен монопол ? :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
Гоца не ја сакаат ниту во ВМРО. Не заебавај, која црна Гоца. Таа е симбол на целокупната шарада со разговороте, предмет на потсмев, Гоца шупрајш.
Гордана е една од најблиските соработници на Груевски и беспрекорно лојална. Дополнително, е директно заслужна за напредувањата и позициите на 90% од луѓето во партијата. Така да, дали некој ја сака е многу небитно. Единствено ако таа не сака и успее да издржи на ставот дека не сака, затоа што силно ќе ја разубедуваат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро Гаро, смрди и корне, намали со јузерите, не се фактор тие за спасот на вмро

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.015
Поени од реакции
12.684
Гордана е една од најблиските соработници на Груевски и беспрекорно лојална. Дополнително, е директно заслужна за напредувањата и позициите на 90% од луѓето во партијата. Така да, дали некој ја сака е многу небитно. Единствено ако таа не сака и успее да издржи на ставот дека не сака, затоа што силно ќе ја разубедуваат.
Слушнавме....

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.015
Поени од реакции
12.684
Тоа е муабетот, џабе слушате.
Како е ова џабе слушање? Прв пат среќавам ваков термин, не ми е јасно.
Гоца може сега единствено да се кандидира за мис Идризово, и за таму врски треба да потегне.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
Џабе или не времето ќе каже, народот поготово оние што не се политички обоени и оние што воопшто не гласаа на предходните избори ќе ви пресудат.
На предходните избори излезноста беше 63%. А тоа списокот со уфрлени мртви, дупли, тродупли секакви. Во државава нели, едвај милион луѓе полнолетни останаа. Од кај сега народ што не гласал на предходни избори?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
Гоца може сега единствено да се кандидира за мис Идризово, и за таму врски треба да потегне.
Се утепавте до слушање, и пак не сфативте што значи Гордана во структурата. Нит сфативте колку е лојална, па теравте некои филмови за бегање. Викам, толку слушање, за џабе.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Како од еднаш се појавија нови јузери во придружба на стари кајгана патриоти да ја бранат државата и да плукаат по квази, странска, соросоидна и незнам уште каква не институција која што ке ни ја уништила државата, затоа што рпедлагала притвор за једини патриоти кои што работат во интерес на државата...искрено како не ви е срам, имам еден другар и комшија кој што е вработен од вмро за минули рад, али праиме муабет и за чудо е тотално реален и си признава дека изгледа им доаѓа крај кој што досега једини ме изненади со разислување , само овие овде на форумов после секој скандал на владеачката партија, тврдат дека истата излегува појака од кога и да е и рејтингот неверојатно расте, а да тука морам да ги надоврзам и редовните пушо курци тони шанац и миленко чварац кои кога стануваат сабајле клекнуваат пред сликата на нашиот пастир Кољо Тајсон :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Чочоровска ја чека таму со сласт.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.382
Поени од реакции
24.089
Ниту јас сакам странци да ни кумуваат во државата за внатрешни прашања, ама до тоа дојде бидејќи државата се сведе на ниво на локален башибозук и ако беше оставено на нас народот ќе се вовлечеше во меѓусебни пресметки потикнати од партиите. Тоа е, толку ни е способноста. Уште сме деца на кои ни треба надзор од старател.
Никој нормален нејки ама ете сепак се тука. Јас не ги викнав. Ти ? Сами дојдоја ? Кој ги повика?
Нема везе , секако е касно сега. Бељата е сторена.
Инаку со болдот неможам да се согласам дека е баш така ако гледаме што се случува во последните неколку години во светот. Но како што реков сега тоа е тотално небитно. Сега други ни ја кројат капата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom