- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Ајде на здравје Dodge charger 72 SE 440
Ima na oglas vo mk ili?Ајде на здравје Dodge charger 72 SE 440
Незнам. Сега ми го донесоа ѕверот.Ima na oglas vo mk ili?
Sakas da kazes deka imas vakov muscle car?Незнам. Сега ми го донесоа ѕверот.
Е сеа не е ист баш вака зачуван.Али ист модел е.Ваљда ќе го средам за месец дена ваков да биде здравјеSakas da kazes deka imas vakov muscle car?
Mislis deka se od ajkula farovite?Баш се прашувам дали некој ќе ги познај фаровите од шо се напред... (струмикс)
п.с. ме интересира дали го поставиле и механизмот за ротација на внатрешниот фар? Напредни биле французите на времето, мамата
Не само шо мислам, туку и сигурен сум дека се од DS...Mislis deka se od ajkula farovite?
Внатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...E jas ne se slozuvam ... vidi kako e ostar zavrsetokot na vnatresniot del od farot, izvedbata vnatre ne e ista + imaat i vgraden zmigavec ... licat najveke na ml ili na drug mercedes
Da da ne se od ML ... leeeej se nerviram nemoze da mi tekne od sto se faroviveВнатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...
инаку, тие фарови за ML шо ги спомнуваш вредат појќе од самата буба... така да невервам дека некој би играл со такво нешто.