Авто огласи (интересни возила за продажба)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Sakas da kazes deka imas vakov muscle car? :vozbud:

Е сеа не е ист баш вака зачуван.Али ист модел е.Ваљда ќе го средам за месец дена ваков да биде здравје:)
А за слики на работа сум попосле ќе ставам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=336423

Definitivno los film i losa izrabotka ... uste eden motika tuning na buba :( gi utepaa bubive hahaa

farovite tocno od sto se ? mi izgledaat kako od ml mercedes ili? stopovite se od postarite 115-ki mercedesi valjda ... los moment kaj zadnite krila btw :S

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Штоповите се од W108, не се од 115ка... Оваа вреди само за во преса.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Баш се прашувам дали некој ќе ги познај фаровите од шо се напред... (струмикс)

п.с. ме интересира дали го поставиле и механизмот за ротација на внатрешниот фар? Напредни биле французите на времето, мамата :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Баш се прашувам дали некој ќе ги познај фаровите од шо се напред... (струмикс)

п.с. ме интересира дали го поставиле и механизмот за ротација на внатрешниот фар? Напредни биле французите на времето, мамата :)
Mislis deka se od ajkula farovite?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
E jas ne se slozuvam ... vidi kako e ostar zavrsetokot na vnatresniot del od farot, izvedbata vnatre ne e ista + imaat i vgraden zmigavec ... licat najveke na ml ili na drug mercedes

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
E jas ne se slozuvam ... vidi kako e ostar zavrsetokot na vnatresniot del od farot, izvedbata vnatre ne e ista + imaat i vgraden zmigavec ... licat najveke na ml ili na drug mercedes
Внатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...

инаку, тие фарови за ML шо ги спомнуваш вредат појќе од самата буба... така да невервам дека некој би играл со такво нешто.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Внатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...

инаку, тие фарови за ML шо ги спомнуваш вредат појќе од самата буба... така да невервам дека некој би играл со такво нешто.
Da da ne se od ML ... leeeej se nerviram nemoze da mi tekne od sto se farovive :mad:
edit: najveke mi licat na ovie od lacetti

Kajgana Shop

На врв Bottom