- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Ајде на здравје Dodge charger 72 SE 440 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде на здравје Dodge charger 72 SE 440![]()
Незнам. Сега ми го донесоа ѕверот.Ima na oglas vo mk ili?
Незнам. Сега ми го донесоа ѕверот.
Е сеа не е ист баш вака зачуван.Али ист модел е.Ваљда ќе го средам за месец дена ваков да биде здравјеSakas da kazes deka imas vakov muscle car?
![]()
Баш се прашувам дали некој ќе ги познај фаровите од шо се напред... (струмикс)
п.с. ме интересира дали го поставиле и механизмот за ротација на внатрешниот фар? Напредни биле французите на времето, мамата![]()
Не само шо мислам, туку и сигурен сум дека се од DS...Mislis deka se od ajkula farovite?
Внатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...E jas ne se slozuvam ... vidi kako e ostar zavrsetokot na vnatresniot del od farot, izvedbata vnatre ne e ista + imaat i vgraden zmigavec ... licat najveke na ml ili na drug mercedes
Внатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...
инаку, тие фарови за ML шо ги спомнуваш вредат појќе од самата буба... така да невервам дека некој би играл со такво нешто.