Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам. Сега ми го донесоа ѕверот.

Sakas da kazes deka imas vakov muscle car? :vozbud:

Dodge_Charger_RT_SE_440_Six_Pack_1969_156895_20081113_l.jpg

Sakas da kazes deka imas vakov muscle car? :vozbud:

Dodge_Charger_RT_SE_440_Six_Pack_1969_156895_20081113_l.jpg
Е сеа не е ист баш вака зачуван.Али ист модел е.Ваљда ќе го средам за месец дена ваков да биде здравје:)
А за слики на работа сум попосле ќе ставам.

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=336423

Definitivno los film i losa izrabotka ... uste eden motika tuning na buba :( gi utepaa bubive hahaa

farovite tocno od sto se ? mi izgledaat kako od ml mercedes ili? stopovite se od postarite 115-ki mercedesi valjda ... los moment kaj zadnite krila btw :S

f8f83978b4d94207a57eb9c978df54a1.jpg

a3bc07dcf19840098211db5c75166e3a.jpg

c47a5fbd1ccd4f7985c8341cdd0def59.jpg

Баш се прашувам дали некој ќе ги познај фаровите од шо се напред... (струмикс)

п.с. ме интересира дали го поставиле и механизмот за ротација на внатрешниот фар? Напредни биле французите на времето, мамата :)

Баш се прашувам дали некој ќе ги познај фаровите од шо се напред... (струмикс)

п.с. ме интересира дали го поставиле и механизмот за ротација на внатрешниот фар? Напредни биле французите на времето, мамата :)

Mislis deka se od ajkula farovite?

E jas ne se slozuvam ... vidi kako e ostar zavrsetokot na vnatresniot del od farot, izvedbata vnatre ne e ista + imaat i vgraden zmigavec ... licat najveke na ml ili na drug mercedes

E jas ne se slozuvam ... vidi kako e ostar zavrsetokot na vnatresniot del od farot, izvedbata vnatre ne e ista + imaat i vgraden zmigavec ... licat najveke na ml ili na drug mercedes
Внатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...

инаку, тие фарови за ML шо ги спомнуваш вредат појќе од самата буба... така да невервам дека некој би играл со такво нешто.

Внатре ги има двата кругови, идентично поставени како на DS... а за остриот завршеток и додатокот на жмигавец, ништо чудно да ги имаат модифицирано и нив... или пак да имат смислено нова кутија со фарови од ПЗ/Фиат 1300, поставени така...

инаку, тие фарови за ML шо ги спомнуваш вредат појќе од самата буба... така да невервам дека некој би играл со такво нешто.

Da da ne se od ML ... leeeej se nerviram nemoze da mi tekne od sto se farovive :mad:
edit: najveke mi licat na ovie od lacetti

Daewoo_Lacetti%20sedan_OVF.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom