GRUNGE
Cobain со цигарче!
- Член од
- 25 февруари 2008
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 28
Си слушнал за кардан? Како ќе ја пренесеш силата од моторот на задните тркала? Како она Фичосакито? Цевка и запчаник?zaden difercijal?
Размисли малце!
Си слушнал за кардан? Како ќе ја пренесеш силата од моторот на задните тркала? Како она Фичосакито? Цевка и запчаник?zaden difercijal?
Ne te razbrav najdobro.Си слушнал за кардан? Како ќе ја пренесеш силата од моторот на задните тркала? Како она Фичосакито? Цевка и запчаник?
Размисли малце!
mora da mi pokazes togas kako izgleda slika od preden diferencijal....cim postoi zaden mora da postoi i preden....sakam da vidam slika od preden diferencijalСи слушнал за кардан? Како ќе ја пренесеш силата од моторот на задните тркала? Како она Фичосакито? Цевка и запчаник?
Размисли малце!
mora da mi pokazes togas kako izgleda slika od preden diferencijal....cim postoi zaden mora da postoi i preden....sakam da vidam slika od preden diferencijal
Ne te razbrav najdobro.
Секако дека таквото возило би имало диференцијал
Сериски, со мали модификации.
Малку ти доцни новоста....Пошто темата е за авто новости да пишам за една тазе новост која е многу исплатива и цел свет ке се моли оваа можност да влезе во сериско производство на сите мотори.Пред некој ден прочитав дека некоја тјунинг куќа направила мотрол кој развива 163 коњски сили а со притискање на копче силата се намалува на 61 коњска сила а со тоа и потрошувачката.Шо значи на автопат може да се излудуваш со 163 коњски сили а за градска вожња да си намалиш на 61 и помалку да ти троши.
abe ubavec FiatОва би требало да биде наследникот на во Европа и не така успешниот FIAT Stilo. Се шпекулира со враќањето на називите Bravo/Brava, но во FIAT oчекуваат успех со овој модел. Излегоа од кризата која ги пратеше последниве неколку години, ова возило ќе биде на платформата која ја користи и новата Astra на Opel, а која остана како резултат на неуспешниот брак со GM.
Еве го „убавецот”:
И на колку време ги менуваа задните гуми? И колкава била стабилноста на тоа во кривина?Е нема Тоа фиќосакито немаше. Значи запчаник швајцоваа назад. Синџирот преку него и така го возеа