Каменко Ненормалниот
dexter-форумџија
- Член од
- 3 јуни 2007
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 3
Баш ме интересира шо пари ќе биде ова ?
Ного е јако пежото ептен мерак ми прави иако сум женскопрочитав на нет дека цената ќе се движи над 20 000 евра ако не сум грешка шо значи не е ептен скапо
Честитки до човекот нема што. Само јас лично би возел SL 63 Black Edition. Но ако човекот сака екслузивитет и малку класа повеќе, супер му е изборот, со среќа нека му е.[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ПРОДАДЕН НАЈСКАПИОТ АВТОМОБИЛ ВО МАКЕДОНИЈА[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Родстер продаден за 550.000 евра[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] СЛР Мекларен мерцедес, вреден околу 550.000 евра е продаден в петокот во Скопје, што го чини најскапиот автомобил официјално продаден во нашата земја. Купувачот е кумановскиот бизнисмен и сопственик на фудбалскиот клуб Бајруш Велии, кој до ова чудо на четири тркала дојде на прославата на тригодишнината на салонот на МакАутоСтар, генералниот дистрибутер на возилата на Мерцедес во Македонија.
На свеченоста беше и луксузниот Мајбах, кој во некои верзии достигнува цена и од
околу 300.000 евра, за кој наводно имало заинетерсирани, но останаа без купец.
Новиот сопстевник на СЛР Мекларен мерцедес ќе управува родстер чиј В8 мотор има зафатнина од 5,4 литри со вкупно 617 коњски сили. Од нула до 100 киломери му се потребни само 3,8 секунди. Заедничкиот модел на Мекларен и Мерцедес ќе се произведува до крајот на 2009-та, а вкупно ќе бидат изработени 3.500 примероци. Цената на основниот модел е 475.000 евра.
OMGGGGGGGGGGGGG
[/FONT]
мореее,ако го чукни некој,берета+кредит над 50.000еур за поправање,:pos2:Во врска со слр-от. Поздрав до газдата и нека си носи берета у случај некој да му го поткачи
Да бе уште од когаИма некој слушнато дека ФИАТ ја купи Застава ?
корекшн: не е на Милано, на Ренова е :helou:Aбе овој газда на Милано од Куманово е !
Гледав на Тв се фалеше, цела година го чекал, btw спомна дека тој и браќата негови имале автомобили со вкупна вредност од околу 4 000 000 еврејци:jaj:
корекшн е на Милано е а сега е у џејлкорекшн: не е на Милано, на Ренова е :helou:
ова ќе биде ривал на мерцедес смарт нели???мене ми е многу грда...BMW Isetta се враќа на пазарот?
Се поголема е побарувачката за мали компактни градски автомобили, па BMW највероватно ке ја воскреснат популарната Isetta која ја исфрлија на пазарот во крајот на 50-тите години, и патем ја спаси фабриката од пропаст. Еве како би изгледала редизајнираната Isetta која ке биде со хибриден погон, и enviriomental friendly.
корекшн: не е на Милано, на Ренова е :helou:
да бе овде се збори за бајруш миланезот али и на ренова газдата има ист ваковкорекшн е на Милано е а сега е у џејл
:pos2: :pos2: :pos2: