H
HCL
Гостин
Не сум ја играл Still Life. Така да неможам да кажам дали е добра или не. Да ја одиграм па ќе пишам свое мислење.Додај го и Still Life сериалот. Во изработка е Still Life 2.
Не сум ја играл Still Life. Така да неможам да кажам дали е добра или не. Да ја одиграм па ќе пишам свое мислење.Додај го и Still Life сериалот. Во изработка е Still Life 2.
Еден од најболните наслови за РС!
Друже, сите Point-And-Click авантури што сум ги играл до сеа, сите од тука ги гледав кои се, што се, па ги симнував по торенти и такви ствари. Провери си тука, на нивната официјална страна, немаат утка. До сеа имам изиграно околу 10, сите се која од која подобри во поглед на сеПочнав вчера да ја играм Indigo Prophesy (Fahrenheit), мислејќи си дека е добра (8.4 оценка на GameSpot не е мала работа). Тешко срање. Очекував игра за ПиСи, добив конзолашка игра. Контролите - срање. Камерата - исто. Гејмплејот - исто. Едино приказната до негде е ок, и музиката, ама за другото не ми се ни збори.
Оценка за PC верзијата - 3/10.
Што не се најде некоја компанија да прави пак point and click авантури.. тоа е права авантура, со маус да се игра, а не во новиве ни м од маус нема..
Јас ја имам свртено ама многу долго заглавив кај последниот лавиринт ми фалеше еден прстен а не можев да го најдам.(случајно го најдов внатре после) Инаку играта стварно е лудилоМногу добра приказна има Still Life, приказната е да скренеш,загатки не знам,ако успее некој да ја помина нека ми каже,играта е брејнсакер!
едит од модераторот - не е дозволена пиратерија ... на оваа страна ги има сите четири игри од серијалот Monkey Island ... не е торент и нема да имаш проблем со сидери и личериDaj kazete kaj da gi najdam Monkey Island koj bilo del, najdov dosta torenti ama site se bez seeds i ne mozam da gi spustam![]()
A koja e stranata ?:raz:едит од модераторот - не е дозволена пиратерија ... на оваа страна ги има сите четири игри од серијалот Monkey Island ... не е торент и нема да имаш проблем со сидери и личери