Ptolomej
Дрвен адвокат
- Член од
- 7 август 2005
- Мислења
- 1.760
- Поени од реакции
- 1.043
Заборавив дека не смеам да поставувам такви линкови и модераторот ја избришал страната...хе хе...ќе ти пуштам линк по ППA koja e stranata ?:raz:
Заборавив дека не смеам да поставувам такви линкови и модераторот ја избришал страната...хе хе...ќе ти пуштам линк по ППA koja e stranata ?:raz:
Fala mnogu bratЗаборавив дека не смеам да поставувам такви линкови и модераторот ја избришал страната...хе хе...ќе ти пуштам линк по ПП
Братче случајно да не имаш крак за кецот? едно 10 кракој пробав ни е еден не фаќаДодај го и Still Life сериалот. Во изработка е Still Life 2.
Епа вака. Го симнуваш scummVM 32 или 64 битна верзија (двете ќе работат кај тебе, јас ја зедов директ за 64) и го инсталираш или одзипуваш во пример C:\programi\scummvm.aj на xfire да ми кажеш како да ја инсталирам :pos2:
Хаха, таман ја отварам темава за да пишам за Gemini Rue кога гледам веќе пишано е.@Sussaro Gemini Rue , олд скул.
Јас па ги сакам тие потешките загатки. Под тешки не подразбирам нелогички, пример некогаш сум заглавувал негде за да сфатам дека решението е тотално без врска. Обично од се што сум сурфал овој сајт adventuregamers.com ми е некако најмеродавен, строги се на оценување 5 ѕвезди до сега само неколку игри имам добиено. Иначе од таму последно нешто што добило 5 ѕвезди и што се смета за една од најдобрите на сите времиња е оваа adventuregamers.com/article/id,1307. Портал 2 ми е следна за играње ама прво ќе го послушам авторот на статијата дека препорачливо е прво да се изигра кецот кој исто така е високо рангиран со 4.5 ѕвезди. Баш штета што овој жанр не е толку популарен за играње и има малку изданија и наслови на годишно ниво.Хаха, таман ја отварам темава за да пишам за Gemini Rue кога гледам веќе пишано е.
Олдскул графика со пиксели, како да е од златното доба на p&c авантурите, а уствари од 2011 еДобри загатки, не многу тешки. И одлична приказна, ме изненади, одамна не сум сретнал волку добра. Браво за тие што ја направиле играта! 9/10