Ќе те "решам" за 100 евра, а може и за "две тегли ајвар"

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Black Guard

Гостин
Ова не е од вчера и тука нема проблем ниту дилеми,проблемот е што зазема енормни димензии,ширење на хепатит Ц(се дрогираат па се дупат...пардон решаваат) понатаму сифилис гонореа...ужасии,мене навистина не ми е јасно како може МВР уште да не ги фати на дело...посебно тие гнасни говеда што сакаат да се дупат со 20 години помлади женски на кои можат да им бидат родители.

Едно е сигурно-не го прават ова оти сакаат,ова е резултат на моралната деградација на нашето општество на желбата да се биде на врвот на болни амбиции.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Се додека се зголемува невработеноста, инфлацијата (немаштијата на народот), паралено према ова ќе се зголемуваат проституцијата, кражбите, убиствата.....
Не ги обвинувам студентките и сигурен сум дека не се полакомиле по скапа облека (секако постојат исклучоци), едноставно опстанок со скромно ниво на живот да не се чувствуваат понижени од другите. И да можат да си го подобрат стандардот бидејќи претходниот стандард им бил жалосен.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Истото е во Охрид, локалните бараби се вртеле низ СД.Е сега имало и со бесни коли, а и некогаш од 'друштвото' само да обезбедат пијачка и сл. во СД и дел машки личности го сфаќале како лесна ситуација.А едноставно се дружат.
Или не е секс за пари, туку имање после близина со локални луѓе за поблиско запознавање на околината, професори и по можност наоѓање некоја врска со истите, добра работа итн.Значи секаде имаме различни варијации.Ама дека имало за тегла ајвар, тенденциозен текст до крај.Изгледа авторот пробувал така :pos:
Само една локална бараба се врти 20 години во Студенски и сите го реметат :icon_mrgr: Вакви муабети се вртат само од оние кој никогаш не живееле во студенски дом, мислат тоа е прчварница. Рај. Секогаш има радодајки, но од цел дом во сите генерации една до две да се такви. И тие неможеше секој да ги помине.
Авторот на текстов сам се дава за тегла ајвар.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Аха... две тегли ајвар.Што не кажете порано,сеа у септември на мајка ми ќе и зеам гратис 20 кила пиперки за повеќе тегли да напраи.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Поголема глупост од статијата немам прочитано. Без навреда! Ги направивте студентските домови како јавни куќи... Се изнервирав... Доколку некое девојче се „работи“ за пари, тоа ти се вика „спонзоруша“. Има такви, не велам не, но тие си одат со по еден „батка“ во едно време, кога на батката ќе му се потрошат еврата, си наоѓаат друг батка. Ама да ми тврдите дека по студентски има проституција и дека се нудат самите девојки за оралка за 200 денари!!! Bull .... wait for it ... shit...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Па не само оние студентки што се во студентски домови туку и оние кои живеат по становите. Имам комшика живее под кирија во Скопје и тоа сама во стан и плаќала 150 евра како шо кажува али ја не верувам по што нејзините не се толку богати за да дозволат она да живее таму сама без цимерки и се да биде на нејзин трошок. Демек фаќала на спортска ова она и од тоа си плаќала трошковите, работила во цвеќара и разнесувала цвеќиња по дискотеките а она уствари си тера друг бизнис. А плус станот и е блиску до МРТВ ах ах колку ли само има муштерии. :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Поголема глупост од статијата немам прочитано. Без навреда! Ги направивте студентските домови како јавни куќи... Се изнервирав... Доколку некое девојче се „работи“ за пари, тоа ти се вика „спонзоруша“. Има такви, не велам не, но тие си одат со по еден „батка“ во едно време, кога на батката ќе му се потрошат еврата, си наоѓаат друг батка. Ама да ми тврдите дека по студентски има проституција и дека се нудат самите девојки за оралка за 200 денари!!! Bull .... wait for it ... shit...
И не се цел СД туку само мал процент од сите како шо рече Леандра.Не знам со кој ум напишал типов од Вечер, нешто како банкарска трансакција ова го склопил, оставаш пари и одма секс и според текстот 92% женските од СД не дошле за образование туку за добра облека (заборавајќи дека во сите места не постојат секакви факултети) :tapp:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Па не само оние студентки што се во студентски домови туку и оние кои живеат по становите. Имам комшика живее под кирија во Скопје и тоа сама во стан и плаќала 150 евра како шо кажува али ја не верувам по што нејзините не се толку богати за да дозволат она да живее таму сама без цимерки и се да биде на нејзин трошок. Демек фаќала на спортска ова она и од тоа си плаќала трошковите, работила во цвеќара и разнесувала цвеќиња по дискотеките а она уствари си тера друг бизнис. А плус станот и е блиску до МРТВ ах ах колку ли само има муштерии. :D
Епа од вакви како тебе уште повеќе се нервирам... Нит си видел нит си слушнал курва ја направи девојката... Од кај и биле парите?? Од кај пак ти знаеш како им е дома и колку пари имаат? И што тебе толку те интересира како успеваат да и плаќат стан, да не бараат од тебе?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Епа од вакви како тебе уште повеќе се нервирам... Нит си видел нит си слушнал курва ја направи девојката... Од кај и биле парите?? Од кај пак ти знаеш како им е дома и колку пари имаат? И што тебе толку те интересира како успеваат да и плаќат стан, да не бараат од тебе?
Он им е сметководител.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Статијава е ништо повеќе од желботека на авторот и уредникот. 90% кои тврдат вакви работи не ни влегле в студентски, а другите 10% се појавиле неколкупати на студентска забава и останале со празни раце.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.542
Поени од реакции
11.519
ова не е мое лично мислење што ке го пишам туку го имам слушнато од многумина ....
демек од толку многу лепак (сперма) што протекувало у една ноќ имало доволно да се измачка цела фасада на Гоце :ROFLMAO:
јас искрено сум имал 2 студентки бивши за кои неможам да кажам дека биле лесни а нит па знам некоја таква ама тоа не значи дека ги нема таквите

I

Iblis

Гостин
Еми можеби , ако има гости по цел ден и стенка додека има гости или е мераклијка(екстремна) или за парички, не викам дека не е можно, ама до сега ќе имаше слушнато! шо се случува.
--- надополнето: 1 март 2012 во 14:10 ---
ова не е мое лично мислење што ке го пишам туку го имам слушнато од многумина ....
демек од толку многу лепак (сперма) што протекувало у една ноќ имало доволно да се измачка цела фасада на Гоце :ROFLMAO:
таквите
Експорт-импорт предузече Студентски Гоце. Најевтин лепак во град :pos:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
јас искрено сум имал 2 студентки бивши за кои неможам да кажам дека биле лесни а нит па знам некоја таква ама тоа не значи дека ги нема таквите
Ваков е твојот муабет

Циго 1: Знаеш како е да се јаде бурек?
Циго 2: Не бе од кај бурек немам пари,а ти знаеш?
Циго 1: Не бе ама брат ми гледал еден како јаде.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Јавна тајна е дека во стив паѓа секс за пари јебига тежок е студентскиот живот. журки..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Гледам како живеат нејзините се без работа веќе 5-6 години се дома а она во Скопје, сигурно господ не им праќа од небо пари. Девојката цел град ја прави курва не само јас.
Да работиш во цвеќара и да зимаш над 150 евра нема никаде.
Е сега дали нејзините ја праќаат да работи таму дали сама сака они си знаат. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom