А што мислиш не знаат, па како она може како кралица да оди облечена, а овие и праќаат само 500 денари неделно и они немаат леб дома да јадат, не заебавај.Треба да се пристапи кон кажување на нивните родители, за тоа што они прават у ниедно време.
Хммм.. Ти постар брат им изиграваш?Треба да се пристапи кон кажување на нивните родители, за тоа што они прават у ниедно време.
Ако ти се дрви на ајвар, благо тебе.Само мене ли ми се надрви бре човечиња?
Напротив, ми се дрви на цицалка од рандом дрољиче во запуштено вц во студентски дом на неделно попладне за тегла ајвар.Ако ти се дрви на ајвар, благо тебе.
иди пред студенски отвори тезгаДајте нешто инфо за некоја ваква,добродушна студентка ? имам фулл подрум со ајвар,лутица,фафаронки,и што уште не...а иам и 100 еврича,така да,кој има инфо за некоја,бујрум
Ахахахаха не бе,озбилен сум,ако има некој инфо нека пушти по ПП...иди пред студенски отвори тезга
Има една во соба број. 5 ама големи се шансите да начекаш Black Mamba а.к.а водоводџијаАхахахаха не бе,озбилен сум,ако има некој инфо нека пушти по ПП...
Ххахах,ако бе шо има везе...каде тоа ?Има една во соба број. 5 ама големи се шансите да начекаш Black Mamba а.к.а водоводџија
Не е точно, два коњаци или водки + цигари- провереноабе дојдете во охридов да видите што се дешава!!!!!! никола карев топ студенски во цела македонија,ако во скопје се даваат за две тегли тука е за една тегла!!!
Исто имаме приметено.Значи средношколки, дури студентки и не памтам такви случаи.Можда се полесни за лажење средношколките Факт е дека се вртеа интересни јаки коли од локални прилепски фаци пред СД.Јас знам дека имаше во Прилеп во интернатот уште од средно училиште шо се даваја, а за шо се даваја немам сигурни информации. Иначе во Стивов немам баш лично слушнато таква информација, повеќето си ги носат дечковците од дома на поседок и слично, али за ваква разработена проституција не знам или одамна не сум наминал во женска зграда