Ќе те "решам" за 100 евра, а може и за "две тегли ајвар"

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Треба да се пристапи кон кажување на нивните родители, за тоа што они прават у ниедно време.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Треба да се пристапи кон кажување на нивните родители, за тоа што они прават у ниедно време.
А што мислиш не знаат, па како она може како кралица да оди облечена, а овие и праќаат само 500 денари неделно и они немаат леб дома да јадат, не заебавај.

I

Iblis

Гостин
Само мене ли ми се надрви бре човечиња?
Ако ти се дрви на ајвар, благо тебе.
Веста малце ми стои напумпана(малку повеќе де, мање битно), дека има(ше)(не знам како стојат работиве последнава година) девојчиња што си наплатуваа "услуга" точно е, ама на прсти се броеа. Ми стои дека весникот сака да се продаде во повеќе примероци.
П.С.
За две тегли ајвар? Озбилно?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Дајте нешто инфо за некоја ваква,добродушна студентка ? имам фулл подрум со ајвар,лутица,фафаронки,и што уште не...а иам и 100 еврича,така да,кој има инфо за некоја,бујрум :D:D

G

Gray Foxx

Гостин
Ако ти се дрви на ајвар, благо тебе.
Напротив, ми се дрви на цицалка од рандом дрољиче во запуштено вц во студентски дом на неделно попладне за тегла ајвар.
On another note:
Статијава си е пренапумпана, како и секое срање кое може да испадне од весник, телевизија или интернет портал.
Ако ви е толку жал, отворете една трансакциона и бујрум по 50 евриња донација.

Башка арно рече Бојан, одсекогаш имало дрољички и ќе има. Порано (а сигурно и сега) Стив беше полн со вакви битија. Али сумљам дека ве болело тулето за нив, оти хеј знаевме дека пари не зимаат па тоа е помалце жално.
Туку сеа оти статија прочитавте и наеднаш е страшно, а во ноќни клубови еден тон продавачки на љубов. Што не ви е жал за нив?
Туку да, тие не седат во студентски.
Јас не гледам лошо во ова, што ќе се ебе без пари вака барем ќе си земе некое париче од запечени и несреќни во брак луѓе.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Дајте нешто инфо за некоја ваква,добродушна студентка ? имам фулл подрум со ајвар,лутица,фафаронки,и што уште не...а иам и 100 еврича,така да,кој има инфо за некоја,бујрум :D:D
иди пред студенски отвори тезга :D

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Јас знам дека имаше во Прилеп во интернатот уште од средно училиште шо се даваја, а за шо се даваја немам сигурни информации. Иначе во Стивов немам баш лично слушнато таква информација, повеќето си ги носат дечковците од дома на поседок и слично, али за ваква разработена проституција не знам или одамна не сум наминал во женска зграда;)

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
абе дојдете во охридов да видите што се дешава!!!!!! никола карев топ студенски во цела македонија,ако во скопје се даваат за две тегли тука е за една тегла!!!

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
абе дојдете во охридов да видите што се дешава!!!!!! никола карев топ студенски во цела македонија,ако во скопје се даваат за две тегли тука е за една тегла!!!
Не е точно, два коњаци или водки + цигари- проверено;)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Јас знам дека имаше во Прилеп во интернатот уште од средно училиште шо се даваја, а за шо се даваја немам сигурни информации. Иначе во Стивов немам баш лично слушнато таква информација, повеќето си ги носат дечковците од дома на поседок и слично, али за ваква разработена проституција не знам или одамна не сум наминал во женска зграда;)
Исто имаме приметено.Значи средношколки, дури студентки и не памтам такви случаи.Можда се полесни за лажење средношколките :D Факт е дека се вртеа интересни јаки коли од локални прилепски фаци пред СД.
Истото е во Охрид, локалните бараби се вртеле низ СД.Е сега имало и со бесни коли, а и некогаш од 'друштвото' само да обезбедат пијачка и сл. во СД и дел машки личности го сфаќале како лесна ситуација.А едноставно се дружат.
Или не е секс за пари, туку имање после близина со локални луѓе за поблиско запознавање на околината, професори и по можност наоѓање некоја врска со истите, добра работа итн.Значи секаде имаме различни варијации.Ама дека имало за тегла ајвар, тенденциозен текст до крај.Изгледа авторот пробувал така :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom