Ќе те "решам" за 100 евра, а може и за "две тегли ајвар"

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Сериозни сте?

Кој по станови бре? Другите студенти што живеат по станови или Скопјани?
Се мисли на повисоката класа, што можат да си дозволат да платат стан и да не одат во студенски.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Туку сеа приметив, ај ова статијава ама бугар што ја отвори не ми е јасно, па тие го измислија бизнисов.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Според насловот помислив дека можеш да најдеш платен убиец за 100 евра или две тегли ајвар. Кој користи „решам“ кога мисли на „дупење“?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Кои бе 100 евра, убаво пишале за тегла ајвар се џиткаат. А ако начека некој клапчо тогаш Стаменка му се вселува дома и станува скопска дама, ами како другачие. Жално но вистинито, пазете се од провинцијалки, не доаѓаат во Скопје за да завршат факултет, поентата им е друга.
Греота се таквите студентки, а уште повеќе ваквите Скопјани. Не ми се верува каква генерализација читам! Срамота! Не за друго, ама прво јас се најдов навредена. Сум била некогаш студентка... значи ли дека мора да сум иста таква и јас? Циркузи...:(
Туку, проституцијата ја мразам ептен! Посебно во вакви облици, кога девојчиња пуштени да се школуваат дозволуваат реденки над нив само за да се исти со некои други. Да не навлегувам во муабетот кога девојка бара кола со маж, што не е случај само со студентките. Одвратно!!!
Исто така да не навлегувам и во тоа колку ме иритира кога ќе слушнам или прочитам дека тие од МВР не можеле да најдат доказ за да ги санкционираат овие големи проблеми. Уствари, добро ја знам причината за тоа иако е одвратна исто така, но ајде да не ги плукам овде и да не откривам јавни тајни.:cenzura:

п.с. Упс заборавив... жалосно е што не можеме со сигурност да кажеме кој е крив за оваа појава. Дали студентките или нивните муштерии... мме кој прв почна.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Според насловот помислив дека можеш да најдеш платен убиец за 100 евра или две тегли ајвар. Кој користи „решам“ кога мисли на „дупење“?
:pos::pos::pos: изгледа многу читаш црна хроника

Иначе ја не веруем у ова, многу екстремно ми е, за облека, за тегла ајвар, за некој банални причине... а, башка на факултет имам другарки од дом и нормални се.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Туку сеа приметив, ај ова статијава ама бугар што ја отвори не ми е јасно, па тие го измислија бизнисов.
НајвероВатно... :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Убаво така што има девојки за забава, ги собираш ги водиш на приватна забава и се забавуваш. Лесни се, пијат, не одбиваат и дрога да пробат, се докажуваат која е пооткачена, а сето тоа на нас мажите ни годи.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Убаво така што има девојки за забава, ги собираш ги водиш на приватна забава и се забавуваш. Лесни се, пијат, не одбиваат и дрога да пробат, се докажуваат која е пооткачена, а сето тоа на нас мажите ни годи.
И оп, тука е сидата.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па на студентот ако му е жал за неа нека и даде онака пари без односи. :D
--- надополнето: 1 март 2012 во 08:19 ---
300 ден оралка.
у денот да испуши 5 к*ра - 1500 ден
секој ден вака цел месец - 45000 ден. Бизнис бе брат. (плус гратис спб):)
Да да добра калкулација. Може и повеќе прават месечно. :pos: И после искачаат во град како господа. Со бунди, ферариња итн....

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Некој го виде моментот од изјавата "
некогаш дури и од жал одам, иако не сум во моментот многу попален, додава студентот".
Ова се вика солидарност, не е се во парите. Го има ова дури и на Хардвард, не е од сега да има понекоја "шарена" студентка во класата која се шврка за услуги или пак пари.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Бугаров си ја пере совеста за неговите сограѓанки кој се први во Европа по проституција. Колку и да има девојчиња кој го практикуваат ова кај нас, никогаш нема да стасаат до 0,1% од Бугарската проституција. Како во нивната земја, така и во Европа.
И темава не е за овде.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
јас дур бев во студентски, го немаше ова ... за тегла ајвар ... нема шанса ... барем тоа се има по дома ... студентките не се дојдени од Етиопија ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom