Кои бе 100 евра, убаво пишале за тегла ајвар се џиткаат. А ако начека некој клапчо тогаш Стаменка му се вселува дома и станува скопска дама, ами како другачие. Жално но вистинито, пазете се од провинцијалки, не доаѓаат во Скопје за да завршат факултет, поентата им е друга.
Греота се таквите студентки, а уште повеќе ваквите Скопјани. Не ми се верува каква генерализација читам! Срамота! Не за друго, ама прво јас се најдов навредена. Сум била некогаш студентка... значи ли дека мора да сум иста таква и јас? Циркузи...
Туку, проституцијата ја мразам ептен! Посебно во вакви облици, кога девојчиња пуштени да се школуваат дозволуваат реденки над нив само за да се исти со некои други. Да не навлегувам во муабетот кога девојка бара кола со маж, што не е случај само со студентките. Одвратно!!!
Исто така да не навлегувам и во тоа колку ме иритира кога ќе слушнам или прочитам дека тие од МВР не можеле да најдат доказ за да ги санкционираат овие големи проблеми. Уствари, добро ја знам причината за тоа иако е одвратна исто така, но ајде да не ги плукам овде и да не откривам јавни тајни.
п.с. Упс заборавив... жалосно е што не можеме со сигурност да кажеме кој е крив за оваа појава. Дали студентките или нивните муштерии... мме кој прв почна.