Ќе те "решам" за 100 евра, а може и за "две тегли ајвар"

Статус
Затворена за нови мислења.

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Да не беа студенткиве пола Скопјани п...а ќе не знаеја што е, ќе ја фаќаа само онаја шмизлана на улица македонија и ќе се фалеа дека фатиле п...а :pos:

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
Милионско прашање: кој е помизерен; источњачките кои се продаваат за тегла(до две) ајварр или мизерните мажиња кои плакаат за да ја изгубат невиноста?
Теглите ајвар!

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Штета, го изедовме и не остана ништо од ајварот годинава. Ќе чекам до наредна сезона :pos:

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Јас имам тегла малиџано и месни нарезак, што добивам? :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ова е малку пренадувано. Еве јас нон-стоп сум висел по Стив (за дружење, не толку за пичка, да се разбереме :) ) и не е дека нема спонзоруши, ама факт е дека не се единствено студентките спонзоруши, туку и женски од другите групи. Обично оние од Стив си наоѓаат некој за да тепаат досада, ама не од што се за пари, туку што им се свиѓа.

А вакви ствари има во секоја држава, не само кај нас.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ова е малку пренадувано. Еве јас нон-стоп сум висел по Стив (за дружење, не толку за пичка, да се разбереме :) ) и не е дека нема спонзоруши, ама факт е дека не се единствено студентките спонзоруши, туку и женски од другите групи. Обично оние од Стив си наоѓаат некој за да тепаат досада, ама не од што се за пари, туку што им се свиѓа.

А вакви ствари има во секоја држава, не само кај нас.
Дека е пренадувано, е, дека е дел од реалноста е, најлошото е што Латас сака да добие сензација за да може повеќе тоалетна хартија да продаде.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Оваа статија е големо срање а испадна и плагијат дек е.
Ги направија курви сите што седат во студентски , плус поефтини од бугарските.
А коментарите шо ги прочитав овде да не ги цитирам и набројувам се претежно од некој што никад немат стапнено во студентски или па отиделе со надеж дек ќе ебат нешто ама си останале со десанка и леванка на крајот, најверојатно уште и на тој се останати.
Блонди и Дрндалче постовите :tapp:
Да ви објаснам нешто, да има спонзоруши ама тоа се 5 на 100. И тие одат со нив за ташна од 100 евра, фустан од 200-300 евра, најскапи коктели,парфеми . А и бесплатен превоз во х6, Q7, назад. Ама тие одат со ЕДЕН , а верујте девојките се достаааааааа згодни што на таквите богати типци им одговара ова, вајда мислат да ебеш таква згодна вреди да се плати, ама најбитното е кога ќе ја покажат колку е згодна девојка има пред другите, а немаат памет да фатат некоја која не ја палат парите.

Ама вакви срања како за тегла ајвар, блоуџаб 200-300 денари, 1 500 денари за еден саат ама баш не е ни 0.00000001% во случаите.

Ми се спие , а и ме мрзи да објаснувам на оние што мислат дека низ ни тече плава крв.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.001
Трпе му кажува на комшијата:
Брат, вчера цела ноќ ја поминав у студентски дом, чукав, чукав, се растурив од чукање, и ниту една не ми отвори врата.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Утре журка и Стив ќе има. Наоштрете моливите! :D

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
И јас како провинцијалецот заклучувам дека голем од коментаторите што си кажаа што имаат од зимницата дома, како и авторот на текстот, никогаш не влегле во студентски дом ниту пак знаат што значи да се живее таму.

Ако нешто има во изобилство во студентските домови, тоа е ајвар, лутеница, туршија, слатко, мармелад, домашен сок итн.

Најголем дел од девојките (во мое време) беа во серизни врски со дечки од градовите од каде што доаѓаа или со некој дечко што живее во домот.
Сигурно дека имало случаи на проституција, ама тоа никогаш не било за јавар или за 100 денари.

Ако прават забава во Стив, пазете се да не изедете некое шише по глава, и да си одите бањати- нецеливани.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Сеа се симнав до подрум да видам што е останато од зимницата, и да се спремам за утре во Стив :pos:

Сериозно, какви глупости има на темава, неколку пати имам идено во Кузман, баш се океј, сеа не дека нема муабети за дрољички, али да бидеме реални, скопјанкиве не се поарни. Сите сме исти.... ова де, сите сте исти :)

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Сум одел, живеел и уште одам по студентски домови. Имам завршено два факултети во различни градови во државава и никогаш до сега не сум сретнал такви девојки за 200-300 денари и ајвар да ти дадат. Истите тие имаат ајвар во изобилство.
Да ги наречеме провинцијалки, можда ке има секс после некоја журка или пијанка со некого, ама само ако им се допага тој тип и би биле во некоја врска со него потоа. Додека пак во Скопје и Велес,знам прилично голем број девојки, кои би имале однос за еден џоинт, екстаза и слично и после ич не те есапат. Сум сретнал дури и пар на кои што за џоинт девојката ти дава блоуџоб додека дечкото со пријателите маваат ганџа :)
Верувајте ми дека има многу повеке девојки што се плескаат за дрога, одколку за ајвар.
Во секој случај многу е кул животот низ студенските домови, станови и куќи. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom