Cassaro
Паразит
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 3.318
- Поени од реакции
- 10.354
Во фудбал кога не ти оди и кога не можеш да ги смениш играчите ја менуваш формацијата.Човече ние вчера игравме со 3 црвени.Ужас се разочарав.А овие куртониве што ќењаат у темава дека требало испит нека сфатат дека се поголеми дебили од тие што го носат законов.Ало бре човече немаш услови за работа во ниту едно средно училиште . Еј пази сум завршиш во факинг Корчагин што го прават најелитно средно училиште и имам направено 2 проекти во текот на целото моето средно образование.Од Македонијава не имаа изнесено 2 пати во Банско за 4300 за дводневна екскурзија и таа у 3та кај што сите средни плаќаа 12300 ние 18600.Обожавав биологија немам поима бубрег како изглеа што се вика.Да не праиме муабет за хемија и физика кај што експериментот си го учиш од книга.Истото ми е и сега на факултет.И тие ќе праеле државен испит за знаењето,па уште тука некој ќе ги поддржувал.Абе нема услови за школување во државава прво.Второ проблемот во образованието во Македонија лежи уште во основното.Овие идиотиве да можат ќе ги пратат децата со 4 години , а јас кога имав 6 и 3 месеца таа се мислеше дали можам у школо да тргнам.А еве сеа за 13 години од тогаш дури и со 5 им е касно.Невидена работа уште по Оксфорд ќе учеле.Се додека децата ги тераат да учат шаблонски и да учат текст нема да има квалитетен кадар со државава.Креативноста и логиката треба да се развива кај секое мало дете за тоа после да израсне во човек а не во разочарана особа која само го бара патот да си оди од тука.Жалосно е колку фамилии се крстат во високото образование на своите деца ,а уште пожалосно е што тоа нема благе везе.Да знаев и да го имав паметот од сега парите ќе си ги фрлев на курс и сега веќе ќе бев вработен.