Schmetterling ʚїɞ
Ein Leben ohne dich ist wie eine Reise ohne Ziel.
- Член од
- 14 февруари 2024
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 178
Не се лажеме, толку верата си ја знаеме...Ај сеа да не се лажеме.
Не се лажеме, толку верата си ја знаеме...Ај сеа да не се лажеме.
Би те замолил.Не се лажеме, толку верата си ја знаеме...
Братучетка ти.Братучетка моја го крсти синот Иринеј, може ќе се замонаши детето, не знам никој со такво име, арно па и јас кога бев дете никој немаше име како моето, сите беа Елена, Билјана, Гордана..
Нц, не се Скопје, и не е нит дебела нит тетовирано, немам дебели у фамилија.Братучетка ти.
Тетовирана и дебела?
Иринеј се игра сс моега ботљака,у Влае.
Или не су они?
Хаха
И Флоријан по дедо му ЦветанМаксиминимилијан признавам само.
A ако некој случајно се здебели,откажуете се од њега преко новине или дирекно га убивате?Нц, не се Скопје, и не е нит дебела нит тетовирано, немам дебели у фамилија.
И Веле по дедо му Штрумф.И Флоријан по дедо му Цветан
Го колат за Божиќ.A ако некој случајно се здебели,откажуете се од њега преко новине или дирекно га убивате?
Леонардо е албанско католичко име. Познавам многу постари католици Албанци со ова име. Затоа и голем е бројот, не дека и нашиве почнаа да го стават.Дури 66 Максимилијановци има во Македонија. А убаво спомна некој погоре - Лука може не, ама Луке е традиционално македонско машко име, јас лично познавав неколку дедовци во мојот крај што се викаа така. Арно ама, денес во Македонија има само 9 луѓе што се викаат Луке. За споредба, Леонардо има 381, а Рафаел 35. Останува уште да им текне Микеланџело и Донатело да почнат да ги крштеваат. По дедо им Сплинтер.
Јас познавам тројца Леонардовци, Македонци. What are the odds?Леонардо е албанско католичко име. Познавам многу постари католици Албанци со ова име. Затоа и голем е бројот, не дека и нашиве почнаа да го стават.
Ги праќаме у бут камп, нема лабавоA ако некој случајно се здебели,откажуете се од њега преко новине или дирекно га убивате?
Сериозан си?Семен ми е многу убаво бугарско име.
Семен ПламеновСериозан си?
Ти најјантибугараш имаш симпатии спрема некое си бугарско име.
Још па ако татко му е српски пироќанац и презиме му е Спермиќ,јако би било.
Семен Спермиќ мило ми е.
Иронија би било да е стерилан.