Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Братучетка моја го крсти синот Иринеј, може ќе се замонаши детето, не знам никој со такво име, арно па и јас кога бев дете никој немаше име како моето, сите беа Елена, Билјана, Гордана..
Братучетка ти.
Тетовирана и дебела?

Иринеј се игра сс моега ботљака,у Влае.
Или не су они?
Хаха

Братучетка ти.
Тетовирана и дебела?

Иринеј се игра сс моега ботљака,у Влае.
Или не су они?
Хаха
Нц, не се Скопје, и не е нит дебела нит тетовирано, немам дебели у фамилија.

Нц, не се Скопје, и не е нит дебела нит тетовирано, немам дебели у фамилија.
A ако некој случајно се здебели,откажуете се од њега преко новине или дирекно га убивате? :icon_mrgr:

Дури 66 Максимилијановци има во Македонија. А убаво спомна некој погоре - Лука може не, ама Луке е традиционално македонско машко име, јас лично познавав неколку дедовци во мојот крај што се викаа така. Арно ама, денес во Македонија има само 9 луѓе што се викаат Луке. За споредба, Леонардо има 381, а Рафаел 35. Останува уште да им текне Микеланџело и Донатело да почнат да ги крштеваат. По дедо им Сплинтер.

Дури 66 Максимилијановци има во Македонија. А убаво спомна некој погоре - Лука може не, ама Луке е традиционално македонско машко име, јас лично познавав неколку дедовци во мојот крај што се викаа така. Арно ама, денес во Македонија има само 9 луѓе што се викаат Луке. За споредба, Леонардо има 381, а Рафаел 35. Останува уште да им текне Микеланџело и Донатело да почнат да ги крштеваат. По дедо им Сплинтер.
Леонардо е албанско католичко име. Познавам многу постари католици Албанци со ова име. Затоа и голем е бројот, не дека и нашиве почнаа да го стават.

Леонардо е албанско католичко име. Познавам многу постари католици Албанци со ова име. Затоа и голем е бројот, не дека и нашиве почнаа да го стават.
Јас познавам тројца Леонардовци, Македонци. What are the odds?

Вистинскиот и прав муслиман што е спремен во секој момент да направи маскар на каури и да цркне како дебил за педофилот, никогаш нема на своите деца да им даде каурско име по некоја нинџа желка.

Семен ми е многу убаво бугарско име.
Сериозан си?
Ти најјантибугараш имаш симпатии спрема некое си бугарско име.

Још па ако татко му е српски пироќанац и презиме му е Спермиќ,јако би било.

Семен Спермиќ мило ми е.
Иронија би било да е стерилан.

Сериозан си?
Ти најјантибугараш имаш симпатии спрема некое си бугарско име.

Још па ако татко му е српски пироќанац и презиме му е Спермиќ,јако би било.

Семен Спермиќ мило ми е.
Иронија би било да е стерилан.
Семен Пламенов :ljubove:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom