- Член од
- 26 февруари 2016
- Мислења
- 5.419
- Поени од реакции
- 13.591
А зошто не Локи?Што фали на Тор? Ако во животов имам уште еден син, ќе се вика Рагнар.
А зошто не Локи?Што фали на Тор? Ако во животов имам уште еден син, ќе се вика Рагнар.
Локи е едноставно, сакам да се заебавам со моите.А зошто не Локи?
Ова име највеќе ме нервира. Без некоја посебна причина.Моника
Мене ради Моника Белучи ми е убавоОва име највеќе ме нервира. Без некоја посебна причина.
Моника, бљак.
Ваљда дека имав една школска у основно, многу ме нервираше а ни за тоа немаше никаква причина, едноставно ме нервираше да ја гледам, таква мирна повлечена секогаш све знаеше, плачка, по фаца ме нервираше.. наречена Моника Селеш од еден наставник.
Што ми е на мене бе.
Јас ги плашам мојте дека ќе се прекрстам у Дилајла, патриотско америчкоОва име највеќе ме нервира. Без некоја посебна причина.
Моника, бљак.
Ваљда дека имав една школска у основно, многу ме нервираше а ни за тоа немаше никаква причина, едноставно ме нервираше да ја гледам, таква мирна повлечена секогаш све знаеше, плачка, по фаца ме нервираше.. наречена Моника Селеш од еден наставник.
Што ми е на мене бе.
Ја не сум сретнал досега грдо девојче со воа име.Ова име највеќе ме нервира. Без некоја посебна причина.
Моника, бљак.
Што ми е на мене бе.
И јас не сум фан на Моники.Ова име највеќе ме нервира. Без некоја посебна причина.
Моника, бљак.
Што ми е на мене бе.
Име и надимак у едно.Јас ги плашам мојте дека ќе се прекрстам у Дилајла, патриотско америчко
Абе меч мејд ин хевен И така сум малку како потресена, се да се уклапаИме и надимак у едно.
Плус и песна имаш, малце крипи ама јеби га, кој ја терал да му го праи тоа на господинот Том Џонс.
@mon!k@ подобар комплимент здравје.Ја не сум сретнал досега грдо девојче со воа име.
@mon!k@ подобар комплимент здравје.