Тетка ми и татко ми сакале да се викам Александра. Имало Камелија, Бисера, Драгица, Ава, Марија во списокот.
Јас за машко би сакала Константин, за девојче не знам, едно време се прскав дека ако иам ќерка некогаш ќе ја крстам Ехо (сеа кучето ми се вика така)
Крстен см Никола по тоа што мајка ми забременила на Св.Никола. И не и било дали ќе бидам машко или женско, ќе сум се викал или Никола или Николина и за среќа Никола...
Poshto kje imam edno i kje mi bide mashko, kje se vika David.
Ako vo sluchaj mazh mi se vika taka, kje se vika Marko, ama se nadevam nema da sum baksuz i da se vika mazh mi David.
Ako mi se rodi zhensko, neznam sho kje praam :/
Бладодарение на мајка ми се викам Марко, а цела фамилија сакала да се викам Стама по дедо ми кој починал. А за детето: Јоан, ако е машко (Ioan) , Киара (не со ј) ако е женско
Името го одбрала мама, плус и родена сум 2 дена после Голема Богородица, тато сакал да се викам како мајка му ама за среќа мама била инает, а ако се викав како баба ми ќе имав комплекс на нижа вредност до полнолетство
Инаку убави машки имиња за деца ми се Габриел, Ренато, Михаил, Стефан... а женски Андреина, Алана, Христиана...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.