Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Синот - Лео , Ќерката - Ангела

Член од
23 мај 2008
Мислења
49
Поени од реакции
1
Koga pomisliv deka mozno e da sum bremena ne pomisliv dali ke bide masko ili zensko prvo nesto sto mi padna na pamet imeto JANA.
Po nikogo ne e krstena .Po mojot instikt sto go pocisvuvav togas se razbirai na soprugot mu se svigase.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
јас името си го добив на многу необичен начин,наводно според кажувањата на мама,таа многу сакала да ме кристит по баба,но еднаш братми како мал си играл и некој чичко знаел дека јас сум била на пат да се родам и му рекол дека ќе се родам на велигден да се викам Весна,и братми тогаш се запнал за тоа име и така си го добив...иначе кумојте не ми одиграле некоја битна улога во изборот за име

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
I kaj mene ne odbirale kumovite, majka mi i tatko mi sami si se dogovorile da se vikam Elena, a sestra mi jas si ja krstiv Marija. Inaku za moite deca, oti sakam maski pa samo za maski iminja razmisluvam, bi sakala Leonid, Marko, Josif, Antonio...

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Ако имам син-Александар дефинитивно:vozbud:.А ако е женско ондак Теона,Миа,Катја-такви специфични некои..

Член од
18 август 2008
Мислења
156
Поени од реакции
14
sin mi se vika Andrej.......a sakam da imam bliznaci....i bi se vikale Ana i Luka

V

Viktoranius

Гостин
Моето дете ако е машко ќе се вика Александар, ако е женско ќе се вика најубавото женско име Марија.

А иначе јас моето име Димитар сум го добил по дедоми.

П.С Кој го ебе кумот ?

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
ако е женско : ЕЛЕОНОРА, ЛИНА ,АНА МАРИЈА
ако е машко : МАТЕЈ , ЛЕОН , АНТОНИО ,

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
За мене кумовите предложиле:Андреј,Дамјан,Филип,Славчо:tapp:,Душан:tapp:
Моите избрале Филип, а брат ми после тоа по некој автоматизам Александар.

Машки имиња:Андреј,Дамјан,Матеј,Александар
Женски:Деана,Теа,Андреја

H

HITCH

Гостин
ако имам син ќе се вика Самоил од таму е мајка ми :pos2::pos2::pos2: а ако имам ќерка Косара а ако имам два сина другиот ќе биде Владимир а ако имам две ќерки да се живи и здрави ама за втората ќе немаме име ќе му ја мислие тогаш ....... инаку немам дечко и не сум во брак :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
ако имам син ќе се вика Самоил од таму е мајка ми :pos2::pos2::pos2: а ако имам ќерка Косара а ако имам два сина другиот ќе биде Владимир а ако имам две ќерки да се живи и здрави ама за втората ќе немаме име ќе му ја мислие тогаш ....... инаку немам дечко и не сум во брак :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ајде момциве нека реагрираат тука, чим е до тоа стасано.. и така имиња се имаш смислено ..

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Машко - Џејмс...уште едно машко - Џејсон...а ако се погоди некое женско - хмм, Алиса ...Пример... сеа сум со тој памет хД

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Машки: Дамјан, Давид, Лука, Ангел...

Женски: Екатерина, Меланија, Магдалена...

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Машко: Марко, Дамјан, Михаил
Женско: Јана, Сандра, Марија

Kajgana Shop

На врв Bottom